Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

 

CURA Fysiotherapie Hoofddorp is een particuliere praktijk voor fysiotherapie in samenwerking met Physio Consultancy & Training. Het team biedt een ruime ervaring met verschillende specialismen en behandelmethodes. De achtergrond vanuit (top)sport leidt tot een actieve benadering gericht op het verbeteren van functie en prestatie naar een maximaal niveau. CURA Fysiotherapie Hoofddorp is gespecialiseerd in orthopedische behandelvormen en (post-operatieve) revalidatie, waarbij zowel de (top)sporter als de "reguliere" patiënt het voordeel ondervindt van de sportmentaliteit van de praktijk. 

www.cura-fysio.nl

 


 

Meer Med Clinic is gevestigd in het Sportcomplex Koning Willem Alexander en is opgezet door CURA Fysiotherapie (www.cura-fysio.nl) en FysioPlaza (www.fysioplazanet.nl).

Cura is sinds vele jaren actief binnen de (top)sport, zowel in de ondersteuning van vele sportverenigingen binnen de Haarlemmermeer, als ook in de begeleiding van verschillende nationale (Olympische) programma’s. FysioPlaza heeft meerdere vestigingen in de Haarlemmermeer en heeft haar sporen op het gebied van orthopedische revalidatie en de behandeling van sport gerelateerde aandoeningen ruimschoots verdiend. Beide partijen gaan naast de samenwerking in de Meer Med Clinic ook gezamenlijk verder onder de naam Fysio Cura Plaza en zijn onderdeel van de The Performance Group.

www.meermedclinic.nl 

 

De nr. 1 in hardlopen! Hardloopspeciaalzaak voor deskundig advies, uitgebreide loopanalyse, hoogwaardige A-merk schoenen, kleding, accessoires, voeding, etc. Runnersworld Haarlem is de hardloopspeciaalzaak van Haarlem en omgeving. Voor een deskundig loopadvies en alle andere bijhorende zaken kun je hier terecht. Er staat altijd deskundig en sportief personeel voor u klaar. Om tot een weloverwogen keuze te komen geven we bij Runnersworld Haarlem deskundig advies en nemen we ruim de tijd voor iedere klant. De juiste schoen aan de juiste voet, dat is het motto! 

www.runnersworldhaarlem.nl Schouder- of rugklachten? Problemen met heup of knie? Peesontsteking? Dan verwijst uw huisarts u door naar een specialist: de orthopeed. De orthopeed behandelt en begeleidt ook mensen met botbreuken, botkanker en botontkalking. Op maandag 24 februari 2014 hebben de orthopeden van het Spaarne Ziekenhuis en Meer Med Clinic een intentieverklaring tot samenwerking getekend. Naaste genoemde groepen is sinds begin 2014 ook een sportspreekuur in het nieuwe Sportcomplex Koning Willem Alexander van start gegaan. Hierbij behandelen een orthopedisch chirurg en sportarts in nauwe samenwerking met gespecialiseerde sportfysiotherapeuten amateursporters en professionele sporters met een blessure. Deze samenwerking brengt de zorg bij sport gerelateerde aandoeningen dichtbij sporters in de regio Haarlemmermeer.

www.spaarneziekenhuis.nl

Folder 'een sportblessure?'


 

 

Voor een breed pakket aan diensten op sport medisch gebied bent u bij Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) verzekerd van uitstekende kennis, kwaliteit, en service.  SMCP Papendal is al meer dan 35 jaar hét sportmedische centrum van Nederlanden heeft nu ook een locatie nabij Schiphol. Het team van onder meer sportartsen, fysiotherapeuten, cardiologen en bewegingswetenschappers levert elke dag hoge kwaliteit sportzorg onder één dak. De medewerkers staan voor een geïntegreerde aanpak. Zowel de sportartsen als de fysiotherapeuten van het SMCP zijn via het CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs) werkzaam voor diverse sportbonden.

www.smcp.nl

 


 

Het Sport Medisch Adviescentrum (SMA) Haarlem levert in samenwerking met het Kennemer Gasthuis hoogwaardige SCAS-TMS-gecertificeerde sportgeneeskundige zorg voor ieder (nog niet) bewegend mens, jong en oud, recreatieve en topsporter en voor zowel minder validen als mensen met chronische ziekten zoals artrose, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten en astma. Het SMA Haarlem is één van de eerste Sport Medische Adviescentra van Nederland, ondergebracht in een stichting sinds 1974. SMA Haarlem is lid van de Federatie van Sport Medische Instellingen (FSMI). In het Sport Medisch Adviescentrum zijn drie specialisten sportgeneeskunde werkzaam.

Het SMA was als sponsor betrokken bij het eerst Mathot “stoma wandelteam” welk in 2014 de 30vanZandvoort heeft gelopen. Zij hebben voorafgaand aan de trainingen voor dit sportieve evenement, waar Mathot hoofdsponsor van is, getest hoe het stond met de lichamelijke belastbaarheid van de deelnemers. Hierop werd het trainingsprogramma afgestemd.

www.smahaarlem.nl 

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66