Nieuws

Zorgen over kwaliteit stomazorg door inkoopbeleid ...

Zorgen over kwaliteit stomazorg door inkoopbeleid Menzis
Lees meer

Vacature medewerker Salessupport

Vacature medewerker Salessupport
Lees meer

MEER NIEUWS

 

 

 

Samen Leren

In samenwerking met specialisten en verpleegkundig specialisten organiseren wij scholingen, coachtrajecten en bedsideteaching voor verschillende zorgprofessionals, waarmee de deskundige hulp aan patiënten in de thuissituatie kan worden voortgezet.

Door de snelle ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg is het belangrijk om ‘bij te blijven’. Dit draagt er toe bij dat het vak boeiend en inspirerend blijft. Door een gevarieerd en deels geaccrediteerd scholingsprogramma aan te bieden willen wij nog beter inspelen op de behoeftes van onze relaties. Ons aanbod bestaat uit een basis programma en een programma op maat:

De docenten bestaan uit ons eigen deskundige team van verpleegkundigen, aangevuld met ervaren professionals uit diverse praktijkvelden. Het uiteindelijk doel van de Samen Leren scholingen is dat bij elke klant de zorg en de materialen doelmatig worden ingezet.

Voor het actuele scholingsaanbod klik hier.

Voor meer informatie over de Samen Leren scholingen, kunt u contact opnemen met Mariska de Goederen via: m.degoederen@mathot.nl

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag verder!

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66