Nieuws

VACATURE Inkoper

VACATURE Inkoper
Lees meer

Mathot Privacyverklaring

Mathot Privacyverklaring
Lees meer

MEER NIEUWS

Wij zijn er voor u!

Klantenservice Wond-, Stoma- en Continentiematerialen
Voor het eenvoudig doorgeven van uw bestelling, advies over onze producten, gebruik en vergoedingen kunt u terecht bij onze klantenservice voor Wond, Stoma en Continentie. Op dit telefoonnummer kunt u ook terecht voor vragen en advies over producten, gebruik en vergoedingen. Onze medewerkers en deskundige team van verpleegkundigen helpen u graag verder. Wij zijn er voor u!

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar (met uitzondering van feestdagen) op ons gratis telefoonnummer: 0800 - 2445 566. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Klantenservice Compressietherapie en Orthopedie
Voor het maken van een afspraak op een van onze vestigingen kunt u terecht bij onze klantenservice voor Compressietherapie en Orthopedie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder! 


De klantenservice Compressietherapie en Orthopedie is van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 088 – 008 58 88 (met uitzondering van feestdagen).

Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66