Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

Hofleverancier

In 1997 is Mathot door Hare Majesteit de Koningin onderscheiden met het predicaat Hofleverancier. Wij voeren met trots het koninklijk wapen en de titel “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Het predicaat Hofleverancier staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de koningin tegenover de begunstigde.

Het predicaat geeft onder meer aan dat het bedrijf solide is en dat de onderneming al lange tijd bestaat en veelal van generatie op generatie is over gegaan. Aan het predicaat ‘Hofleverancier’ zijn strenge eisen verbonden. 

Zo dient een onderneming bijvoorbeeld tenminste honderd jaar te bestaan. Daarnaast dient de ontstaansgeschiedenis duidelijk en aantoonbaar te zijn en bovendien dient de onderneming 'vooraanstaand' en ‘van onberispelijk gedrag’ te zijn. Hier wordt onder andere onder verstaan dat de bestuurders van onbesproken gedrag zijn, zowel op juridisch als op economisch gebied.

 

Meer weten? Lees verder op www.hofleverancier.com

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66