Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

Sponsoring & giften 

Mathot denkt dat commercieel zaken doen en tegelijkertijd sociale verantwoordelijkheid nemen voor mens en zorg elkaar niet in de weg hoeft te zitten. Mathot heeft intensieve partnerships met de volgende twee organisaties:
KWF en Antoni van Leeuwenhoek foundation

Sponsorbeleid
Goede doelen organisaties die worden ondersteund door Mathot houden zich bezig met het (structureel) verbeteren van zowel medische zorg als de patienten zorg. Sponsoracties moeten in lijn zijn met de visie en waarden van Mathot en moeten in elk geval neutraal zijn op politiek en levensbeschouwelijk vlak. 
Het imago van het goede doel moet aansluiten bij de uitgangspunten van Mathot.  Het project moet affiniteit hebben met de doelgroep van Mathot.  Het te sponsoren doel moet binnen ons budget passen.

Wat te doen als je in aanmerking denkt te komen voor sponsoring?
Voldoet je aanvraag aan bovenstaande richtlijnen? Dan kan je in aanmerking komen voor sponsoring. Geef duidelijk aan of je sponsoring wilt aanvragen op nationaal of lokaal niveau (en indien lokaal niveau, welke regio of vestiging). Alleen als je aanvraag voldoet aan bovenstaande bepalingen van het sponsorbeleid, wordt je aanvraag in behandeling genomen. 

Klik hier om je aanvraag in te dienen

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66