Nieuws

Vestiging Zaandam vanaf 15:00 gesloten op 29-6

Vestiging Zaandam vanaf 15:00 gesloten op 29-6
Lees meer

Mathot Privacyverklaring

Mathot Privacyverklaring
Lees meer

MEER NIEUWS

Vijf kernwaarden

We hebben vijf Mathot kernwaarden geformuleerd. Die houden ons scherp en alert. Ze zijn een belofte: zo gaan we met elkaar om. Intern en ook extern, met onze klanten en relaties.

Betrouwbaar
Wij doen wat we beloven. Onze klanten en relaties kunnen rekenen op onze inzet en expertise.

Verbindend
Samenwerken is noodzakelijk. Ieder van ons draagt z’n eigen verantwoordelijkheid, maar niemand maakt het in z’n eentje. Samen vieren we successen, samen nemen we ons verlies. En twee weten meer dan één.

Ondernemend
Wij kijken naar buiten. Wij zijn nieuwsgierig. We willen weten wat er speelt in de wereld. We luisteren goed, stimuleren en inspireren elkaar en onze klanten. En we vergaren continu kennis die we graag delen met anderen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen. Een beweeglijke markt vereist dat we leren door proberen. En ook fouten zijn waardevol. Zonder fouten geen vooruitgang. We blijven ook onszelf ontwikkelen, omdat we werken in een wereld die razendsnel verandert. Wij doen wat we beloven. Onze klanten en relaties kunnen rekenen op onze inzet en expertise.

Betrokken
Transparantie: Wij zijn open en eerlijk. Eerlijk duurt het langst: dat stralen we uit naar binnen en naar buiten. Wij leven bij de gratie van vertrouwen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze informatie en integriteit. Onze collega’s kunnen vertrouwen op elkaar en op het management.

Vakkundig
We willen vooroplopen. Daarom investeren we in onze mensen en de mensen waar we mee samenwerken. En creëren we een omgeving waar ondernemende mensen zich thuis voelen. Waar vakmanschap en creativiteit optimaal samengaan.
Bestel & servicelijn
0800 244 55 66