Nieuws

Mathot sluit zich aan bij KMT Medical

Mathot sluit zich aan bij KMT Medical
Lees meer

Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland...

Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland Zorgverzekeraar!
Lees meer

MEER NIEUWS

Voor ons Hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar drie

Medewerkers klantenservice

Parttime (24 tot 32 uur)

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 100 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s van de afdeling klantenservice verzorg je de herhaalbestellingen van onze productgroepen stoma-, continentie- en wondzorg. Ons klantenservice team streeft naar een optimaal servicelevel waarbij een tevreden klant altijd het einddoel is. In deze functie staat de telefoon “roodgloeiend” en zorg jij voor een efficiënte afhandeling van de telefonische bestellingen en de administratieve afhandeling hiervan. De werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur en je vindt het geen probleem om je, in overleg, in te zetten bij de beschikbaarheidsdienst buiten openingstijden.

Wat neem je mee?
• MBO werk- en denkniveau.
• Minimaal 1 jaar ervaring op een afdeling klantenservice of een callcenter.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Proactieve houding en klant-, oplossings- en resultaatgericht.
• Computerervaring en administratief inzicht.
• Ervaring en/of affiniteit met de zorg.
• Je werkt nauwkeurig.
• Je werkt graag zelfstandig maar verliest het gezamenlijk resultaat nooit uit het oog.

Gloeiende oren en de beste resultaten
Jouw drijfveren? Je kijkt uit naar elk telefoontje en vindt het een uitdaging om de klantvraag juist te interpreteren zodat je goed aan kan sluiten op de behoefte van die klant. Betrokkenheid en gedrevenheid om de beste resultaten te behalen is voor jou een tweede natuur. Jouw werkdag is pas positief afgesloten als je oren gloeien en je er zeker van bent dat je jouw klanten naar tevredenheid hebt geholpen.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige parttime baan (24-32 uur) bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Herken je jezelf in deze vacature?
Solliciteer snel! Geef aan of je solliciteert voor 24 uur of 32 uur en motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken. Vul dit aan met je curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag per mail t.a.v. Martin Buser, manager P & O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot vrijdag 6 april 2018.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66