Nieuws

Mathot sluit zich aan bij KMT Medical

Mathot sluit zich aan bij KMT Medical
Lees meer

Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland...

Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland Zorgverzekeraar!
Lees meer

MEER NIEUWS

Voor ons Logistiek centrum in Halfweg zijn wij op zoek naar een

Operationeel Inkoper

fulltime (40 uur)

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, door het hele land. Team inkoop is gehuisvest binnen ons logistiek centrum (goederen ontvangst opslag en klantleveringen).

Wat ga je doen?
Team Inkoop bestaat uit jonge energieke mensen. Je bent verantwoordelijk voor de operationele inkoop en het voorraadbeheer van onze medische hulpmiddelen. Je koopt tijdig in, omdat je een ster bent in voorraadbeheer en kan snel anticiperen. Je communiceert met toeleveranciers en verschillende afdelingen binnen de eigen organisatie en kan daarbij makkelijk schakelen tussen de verschillende communicatieniveaus. Regelmatig spar je met je team over wat beter en slimmer kan om een zo optimaal mogelijk werkproces te realiseren. Met een no-nonsense mentaliteit streef je ernaar om samen de beste resultaten neer te zetten. Ook als dat betekent dat je soms wat extra tijd moet investeren of een stapje harder moet doen.

Wat neem je mee?
• Minimaal MBO werk-en denkniveau;
• Ervaring (1 à 2 jaar) in soortgelijke functie is gewenst;
• Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
• Computer ervaring, zo mogelijk Navision en Slimstock;
• Denken in processen en verbeteringen (lean).
• Doelstellingen concreet maken, prioriteren, realiseren;
• Administratief en analytisch inzicht;
• Klantvriendelijk en kwaliteitsbewust;
• Accuraat / zorgvuldig;
• Pro-actief: denken in oplossingen.

Teamplayer met goed stel hersenen
Ben jij die enthousiaste aanpakker met een goed stel hersenen en een analytische bril? En niet te vergeten een echte teamspeler, die het gezamenlijk belang voor het eigen belang laat prevaleren? Aarzel dan niet en stuur ons je motivatie!

Wat bieden wij jou?
Een leuke baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen ontwikkelen. Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Herken je jezelf in deze vacature?
Solliciteer snel! Motiveer waarom jij degene bent die wij. Vul je motivatie aan met je curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag per mail t.a.v. Martin Buser, manager P & O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot vrijdag 11 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Bestel & servicelijn
0800 244 55 66