Nieuws

Zorgen over kwaliteit stomazorg door inkoopbeleid ...

Zorgen over kwaliteit stomazorg door inkoopbeleid Menzis
Lees meer

Vacature medewerker Salessupport

Vacature medewerker Salessupport
Lees meer

MEER NIEUWS
Voor ons Logistiek centrum in Halfweg zijn wij op zoek naar een


Inkoper

Operationeel, fulltime (40 uur)


Even kennismaken

Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 100 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land. Team inkoop is gehuisvest binnen ons logistiek centrum (goederen ontvangst opslag en klantleveringen).


Wat ga je doen?

Team Inkoop bestaat uit jonge energieke mensen. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de operationele inkoop van onze medische hulpmiddelen. Je koopt tijdig in omdat je een ster bent in voorraadbeheer en kan anticiperen op situaties. Je communiceert naar verschillende doelgroepen en kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende communicatieniveaus. Regelmatig spar je met je team over wat beter en slimmer kan om een zo optimaal mogelijk werkproces te realiseren. Met een no-nonsense mentaliteit streef je ernaar om samen de beste resultaten neer te zetten. Ook als dat betekent dat je soms wat extra tijd moet investeren of een stapje harder moet doen.


Wat neem je mee?

• HBO werk-en denkniveau;
• Ervaring in soortgelijke functie;
• Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
• Computer ervaring, zo mogelijk Navision en Slimstock
• Administratief en analytisch inzicht;
• Klantvriendelijk en kwaliteitsbewust;
• Accuraat / zorgvuldig;
• Pro-actief;
• Stressbestendig
• Energiek

Teamplayer met goed stel hersenen

Ben jij die enthousiaste aanpakker met een goed stel hersenen en een analytische bril? En niet te vergeten een echte teamspeler, die het gezamenlijk belang voor het eigen belang laat prevaleren? Aarzel dan niet en stuur ons je motivatie!


Wat bieden wij jou?

Een leuke baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen ontwikkelen. Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Herken je jezelf in deze vacature?

Solliciteer snel! Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vermeld in je brief je salarisindicatie. Vul je motivatie aan met je curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag per mail t.a.v. Martin Buser, manager P & O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot vrijdag 30 november 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66