Nieuws

Mathot sluit zich aan bij KMT Medical

Mathot sluit zich aan bij KMT Medical
Lees meer

Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland...

Dantuma nog steeds gecontracteerd bij De Friesland Zorgverzekeraar!
Lees meer

MEER NIEUWS

Voor onze hoofdvestiging in Haarlem zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Medewerker Salessupport (m/v)

(32 tot 40 uur)

Even kennismaken

Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 100 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Wat ga je doen?

Je gaat ondersteuning bieden aan de Sales- en Accountmanagers en Product Specialist. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het coördineren van acties, afspraken en planningen n.a.v. salesgesprekken en salesactiviteiten. Daarmee ben je een echte spin in het "sales web".
Binnen het accountteam werk jij nauw samen met de Salesmanager en Accountmanagers.
Mathot geeft ook scholingen met duidelijke commerciële doelstellingen. Jij ondersteunt bij interne- en externe scholingen en accreditaties op het gebied van wond, continentie en stoma producten.

Commercieel denker met empathisch vermogen

Jouw drijfveren? Je vindt het een uitdaging om commerciële support te bieden en na te denken over wat jij kunt bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie en de salesafdeling. Je bent een verlengstuk van jouw Salescollega’s en vindt het een sport om te anticiperen op waar op dat moment behoefte aan is. Jouw werkdag is pas positief afgesloten als je alle zaken op orde hebt en je er zeker van bent dat je jouw (interne) klanten naar tevredenheid hebt geholpen.

Wat neem je mee?

• Een opleiding MBO commercieel medewerker;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Ondernemend karakter met ambitie en commerciële gedrevenheid;
• Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
• Word, excel, powerpoint kent geen geheimen voor jou;
• Doelstellingen concreet maken, prioriteren, realiseren;
• Servicegerichtheid richting interne- en externe klanten;
• Cijfermatig ingesteld;
• In het bezit van rijbewijs B.

Houding / competenties

Samenwerken, oplossingsgericht, anticiperen, verantwoordelijk, doener, flexibel, positief, proactief, denken in processen en verbeteringen (lean).

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige baan (32-40 uur) bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.


Herken je jezelf in deze vacature?

Solliciteer snel! Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken. Vul dit aan met je curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag per mail t.a.v. Martin Buser, manager P&O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot 17 november 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66