Nieuws

Zorgen over kwaliteit stomazorg door inkoopbeleid ...

Zorgen over kwaliteit stomazorg door inkoopbeleid Menzis
Lees meer

Vacature medewerker Salessupport

Vacature medewerker Salessupport
Lees meer

MEER NIEUWS

Voor ons Hoofdkantoor in regio Haarlem zijn wij op zoek naar

Verpleegkundige binnendienst m/v


Parttime (24 tot 40 uur)

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 100 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s beantwoord je dagelijks de telefonische vragen, waarbij je gericht bent op het analyseren, adviseren en instrueren van onze gebruikers op het gebied van wond, continentie en, stomahulpmiddelen. De afdeling verpleegkundige binnendienst bestaat uit een enthousiast team van verpleegkundigen intern en verpleegkundig consulenten in de buitendienst. Binnen deze dynamische afdeling draag jij zorg voor het uitvoeren van verpleegkundige activiteiten. De werkzaamheden zijn o.a.

• Aanname en correcte efficiënte verwerking van de zorgvraag van voorschrijvers;
• Verpleegkundige advisering en/of instructie aan eindgebruikers;
• Voeren van intakegesprekken en adviseren m.b.t. het aandachtsgebied medische hulpmiddelen;
• Het vastleggen van gegevens en de bevindingen in het zorgdossier volgens de richtlijnen van Mathot en de zorgverzekeraars;
• Onderhouden van contacten met voorschrijvers. Verricht zo nodig overleg met artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen en verwijst onze klanten zo nodig door naar de voorschrijvers;
• Deelname aan de 24-uur beschikbaarheidsdienst ten behoeve van klanten;
• Daarnaast ben je vraagbaak voor de collega’s van de klantenservice en backoffice.

Wat neem je mee?

- Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige
- Ervaring de gezondheidszorg
- Bij voorkeur ervaring op gebied van stoma-, continentie en/of wondverzorging
- Ruime computerervaring en administratief inzicht
- Klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden
- Flexibiliteit, makkelijk kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden
- Accuraat
- Je hebt een rijbewijs en bent in het bezit van een auto

Drijfveren
Je vind het leuk om jouw verpleegkundige kennis in te zetten en klanten telefonisch te woord te staan. De diversiteit van de klanten die je spreekt, van moeder van een tweejarige tot oudere, vind jij een uitdaging. Je legt graag verbinding tussen diverse partijen (klant, ziekenhuis, verzekering) en ook binnen de organisatie denk je graag mee over wat beter en slimmer kan. Je streeft naar een optimaal servicelevel waarbij een goed geholpen (interne) klant altijd het einddoel is.

Wat bieden wij jou?
Een leuke baan (24-40 uur) bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Herken je jezelf in deze vacature?
Solliciteer snel! Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en hoeveel uur per week je beschikbaar bent. Vul dit aan met je curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag per mail t.a.v. Martin Buser, manager P & O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot maandag 17 december 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66