Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

Scholing

In samenwerking met specialisten en verpleegkundig specialisten organiseren wij scholingen, coachtrajecten en bedsideteaching voor verschillende zorgprofessionals, waarmee de deskundige hulp aan patiënten in de thuissituatie kan worden voortgezet.

Door de snelle ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg is het belangrijk om ‘bij te blijven’. Dit draagt er toe bij dat het vak boeiend en inspirerend blijft. Door een gevarieerd en deels geaccrediteerd scholingsprogramma aan te bieden willen wij nog beter inspelen op de behoeftes van onze relaties. Ons aanbod voor de scholingen bestaat uit een basis programma en een programma op maat:

De docenten bestaan uit ons eigen deskundige team van verpleegkundigen, aangevuld met ervaren professionals uit diverse praktijkvelden. Het uiteindelijk doel van de Samen Leren scholingen is dat bij elke klant de zorg en de materialen doelmatig worden ingezet.

Scholingen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg worden geïnitieerd vanuit Mathot in samenwerking met zorgprofessionals en zijn op uitnodiging. U kunt zich hiervoor niet via deze site aanmelden.

Voor scholingen op het gebied van Compressietherapie kunt u zich individueel inschrijven op een locatie en datum naar keuze. Het actuele scholingsaanbod vindt u onder de volgende link: scholingsaanbod compressietherapie en orthopedie.

Voor meer informatie over de Samen Leren scholingen, kunt u contact opnemen met Mariska de Goederen via: m.degoederen@mathot.nl

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag verder!

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66