Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

Welkom bij Mathot Medische Speciaalzaken!

Als zorgprofessional brengt u de medische situatie in beeld van de patiënt en geeft u mogelijk ook advies over materialen en/of merken inclusief toebehoren. Mathot Medische Speciaalzaken is landelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van Stoma, Continentie, Wond, Compressietherapie en Orthopedie.

Indien u vragen heeft over onze manier van werken, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Met het hoofdkantoor & distributie in Haarlem, negen vestigingen en aanmeet- en spreekuurlocaties door het land heen, is Mathot nooit ver weg.

Wijzigingen afspraken stomamateriaal voor CZ, CZdirect, Ohra, Delta Lloyd
en PZP verzekerden per 1 januari 2016


Heeft u (nieuwe) patiënten die stomamateriaal gebruiken en verzekerd zijn bij de CZ-groep? Dan kunt u ook voor deze patiënten het materiaal bij Mathot Medische Speciaalzaken bestellen. Naast een volledig assortiment en uitstekende kwaliteit van dienstverlening, bieden wij uw patiënt in samenspraak met u, de best mogelijke service en voordelen. Onder het patiëntgerichte motto ‘Samen Zorgen’ werken wij graag met u samen, zodat de klant in de thuissituatie over adequate producten beschikt en kwalitatief hoogwaardige zorg krijgt.

Voor vragen over de merken en de volledigheid van ons assortiment kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons Verpleegkundig Adviesteam op het gratis nummer:

0800 – 1897

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen, wij staan u graag te woord!

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66