x

Nieuws

VACATURES: Medewerkers Klantenservice

VACATURES: Medewerkers Klantenservice
Lees meer

Zwemmen!!! Met een stoma...??? Dat kan!

Zwemmen!!! Met een stoma...??? Dat kan!
Lees meer

MEER NIEUWS

Veel gestelde vragen

Ik bestel continentie materiaal bij Mathot, kan ik ook voor andere producten bij jullie terecht?

U kunt bij Mathot ook terecht voor andere medische hulpmiddelen zoals stoma- en wondproducten, compressietherapie en orthopedie, mits daarvoor een machtiging vanuit de verwijzer aanwezig is.

 

Ik heb een andere product leverancier, hoe kan ik gemakkelijk overstappen naar Mathot?

Overleg met de verwijzer in het ziekenhuis met de reden waarom. De verwijzer stuurt een machtiging voor vergoeding welke nodig is om bij de verzekeraar in te kunnen dienen.

 

Mijn apotheek kan geen continentiemateriaal meer leveren kan ik mijn producten bij u bestellen?

Ja dat kan. Hiervoor heeft u een machtiging nodig van u behandelend (huis)arts. Hiermee krijgt u de producten vergoed in lijn van wat de verzekeraar aanhoudt.

 

Wordt al mijn continentie materiaal vergoed?

Afhankelijk waar u verzekerd bent wordt continentiemateriaal geheel of gedeeltelijk vergoed. Hiervoor is een machtiging nodig van uw behandelend (huis)arts. Voor vragen en meer informatie op het gebied van continentie, kunt u op verschillende vestigingen van Mathot terecht op ons verpleegkundig spreekuur.

 


VERZEKERD BIJ DE CZ-GROEP?
(CZ, CZdirect, Ohra, Delta Lloyd, PolitieZorgPolis)

Onlangs heeft u een bericht van uw zorgverzekeraar ontvangen over de contractering van leveranciers van (in)continentiematerialen voor de aankomende 3 tot 5 jaar. Uw verzekeraar heeft drie hoofdleveranciers geselecteerd voor de levering van incontinentiematerialen en vanaf 1 januari 2016 behoort Mathot Medische Speciaalzaken niet tot de gecontracteerde hoofdleveranciers.

Wat betekent dit voor u?
Tot 1 januari 2016 kunt u bij Mathot blijven bestellen zoals u gewend bent. Bij uw eerstvolgende bestelling, informeren wij u persoonlijk over uw mogelijkheden.

U kunt te allen tijden contact opnemen met ons gratis klantenservice nummer
0800 – 2 44 55 66 of een e-mail sturen naar: info@mathot.nl. Wij staan u graag te woord.

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66