Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Kwaliteit en certificering

SEMH- en ISO certificering

Mathot Medische Speciaalzaken is een erkend leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stomazorg, continentiezorg, diabeteszorg en wondzorg alsmede therapeutische elastische kousen en erkend orthopedisch instrumentmakerij.

Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren kunnen zich laten toetsen en bij goed resultaat laten erkennen door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. De erkenning door de SEMH van Mathot Medische Speciaalzaken heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar.

Daarnaast is Mathot ook gecertificeerd voor ISO 9001:2015, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Mathot Medische Speciaalzaken wordt, zowel voor de SEMH als voor ISO, jaarlijks getoetst of het werk dat wordt geleverd constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.


 

ISO
Gecertificeerd 
SEMH Gecertificeerd