Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Lockdown tot 19 januari 2021

Het kabinet heeft aangekondigd dat de komende 5 weken de corona maatregelen worden aangescherpt middels een lockdown. Dit heeft geen effect op Mathot Medische Speciaalzaken omdat wij essentiële hulpmiddelen leveren.

Ook onze winkels blijven gewoon open. Het is niet nodig om extra hulpmiddelen te bestellen, wij blijven leveren zoals je van ons gewend bent.

Voor onze klanten blijven we alle mogelijke middelen inzetten om de continuïteit te waarborgen die je van ons gewend bent: een tijdige levering op de juiste plek van de medische hulpmiddelen waarvan je afhankelijk bent. Het is niet nodig om extra te bestellen. Blijf gewoon bestellen zoals je dat gewend bent. Je pakket is medisch en heeft daarom voorrang in het distributiecentrum van DHL en zal daar geen vertraging oplopen. Voor de bezorging zelf heeft DHL, net zoals andere pakketvervoerders, te maken met eindejaarsdrukte. Bestel daarom je hulpmiddelen op tijd. 

Wilt u weten welke DHL servicepunten er nu geopend zijn? Kijk voor informatie op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/vind-dhl-punt 

Ik heb een bezoekafspraak met Mathot, wat nu?
Heb je een afspraak om kousen of orthopedische hulpmiddelen aan te laten meten en heb je koorts, last van verkoudheid of moet je hoesten? Wij verzoeken je om je afspraak te verzetten. Dit kan telefonisch via 088 - 008 58 88. Deze maatregel wordt genomen om andere bezoekers en medewerkers geen onnodig risico te laten lopen. Wij vragen hiervoor je begrip.

De gezondheid van jou en onze medewerkers staat bovenaan en wij verzoeken daarom iedereen onderstaande hygiëne maatregelen van het RIVM in acht te nemen:

 • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.
 • Was je handen regelmatig.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Geen handen schudden.
 • Mondkapje verplicht in onze winkels.