Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Kwaliteit en certificering

SEMH- en ISO certificering

Mathot Medische Speciaalzaken is een erkend leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stomazorg, continentiezorgen wondzorg alsmede therapeutische elastische kousen en erkend orthopedisch instrumentmakerij.

Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren kunnen zich laten toetsen en bij goed resultaat laten erkennen door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. De erkenning door de SEMH van Mathot Medische Speciaalzaken heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar.

Daarnaast is Mathot ook gecertificeerd voor ISO 9001:2015, de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Mathot Medische Speciaalzaken wordt, zowel voor de SEMH als voor ISO, jaarlijks getoetst of het werk dat wordt geleverd constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.


 

ISO
Gecertificeerd 
SEMH Gecertificeerd

 

Online bestellen

Bestel eenvoudig en snel je medische hulpmiddelen via ons beveiligde online bestelsysteem 'Mijn Mathot'.

Ga naar Mijn Mathot

Aanmeetlocaties

Bekijk hier bij welke aanmeetlocatie je terecht kunt voor orthopedische hulpmiddelen of het aanmeten van therapeutische elastische kousen.

Vind jouw locatie

Klantenservice

Heb je een vraag of hulp nodig? Bij onze klantenservice kun je terecht voor het plaatsen van een bestelling, vragen over financiën of vergoedingen of het maken van een afspraak bij een van onze aanmeetlocaties. Heb je een vraag

Neem contact met ons op