Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Ik zorg voor je.

Samen zorgen

Mathot belichaamt samen zorgen sinds 1897. Onze organisatie kenmerkt zich door de verbindende rol bij het zoeken van de best passende zorgoplossing en onze medewerkers tonen zich daarbij van hun meest zorgzame kant. Daarom kan Mathot een oplossing bieden die uw situatie zorgelozer laat verlopen en uw onafhankelijkheid vergroot. Wij werken volgens drie belangrijke waarden die de kracht van Mathot omschrijven. De waarden lichten toe waar onze organisatie voor staat en wat u van ons mag verwachten.

Denken vanuit mogelijkheden

Wij realiseren ons elke dag dat de samenwerking met (verpleegkundig) specialisten in de ziekenhuizen, de thuiszorg en met zorgvragers essentieel is voor het leveren van goede zorg. Ook met fabrikanten, zorgverzekeraars en andere medische speciaalzaken hebben we geregeld contact. Zo kunnen we bezorgen, ontzorgen, verzorgen en nazorgen. U kunt op ons, op ons assortiment en op onze actuele kennis rekenen. We denken vanuit mogelijkheden.

Klantreis Stomazorg

De kracht van Mathot

Toegewijd

Mathot heeft als familiebedrijf de intrinsieke houding om een toegewijde verzorger te zijn die niet boven, maar naast u staat.

Zorggericht

Door onze toewijding zijn wij in staat om u op het gewenste moment de best passende oplossing aan te bieden. Het is ons streven hiermee uw situatie zorgelozer te laten verlopen en uw onafhankelijkheid te vergroten.

Verbindend

In het zorgproces is Mathot de verbindende factor tussen alle betrokken partijen. U heeft zorg nodig en uw verzekeraar, zorginstelling, verwijzer, fabrikant en patiëntenvereniging spelen hierin ook een rol. We zijn ervan overtuigd dat we u dankzij deze verbinding betere (individuele) zorg kunnen leveren.