Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Ik zorg voor je.

Samen zorgen

Mathot belichaamt samen zorgen sinds 1897. Onze organisatie kenmerkt zich door de verbindende rol bij het zoeken van de best passende zorgoplossing en onze medewerkers tonen zich daarbij van hun meest zorgzame kant. Daarom kan Mathot een oplossing bieden die jouw situatie zorgelozer laat verlopen en je onafhankelijkheid vergroot. Wij werken volgens drie belangrijke waarden die de kracht van Mathot omschrijven. De waarden lichten toe waar onze organisatie voor staat en wat je van ons mag verwachten.

Denken vanuit mogelijkheden

Wij realiseren ons elke dag dat de samenwerking met (verpleegkundig) specialisten in de ziekenhuizen, de thuiszorg en met zorgvragers essentieel is voor het leveren van goede zorg. Ook met fabrikanten, zorgverzekeraars en andere medische speciaalzaken hebben we geregeld contact. Zo kunnen we bezorgen, ontzorgen, verzorgen en nazorgen. Je kunt op ons, op ons assortiment en op onze actuele kennis rekenen. We denken vanuit mogelijkheden.

Klantreis Stomazorg

De kracht van Mathot

Toegewijd

Mathot heeft als familiebedrijf de intrinsieke houding om een toegewijde verzorger te zijn die niet boven, maar naast je staat.

Zorggericht

Door onze toewijding zijn wij in staat om je op het gewenste moment de best passende oplossing aan te bieden. Het is ons streven hiermee jouw situatie zorgelozer te laten verlopen en je onafhankelijkheid te vergroten.

Verbindend

In het zorgproces is Mathot de verbindende factor tussen alle betrokken partijen. Jij hebt zorg nodig en je verzekeraar, zorginstelling, verwijzer, fabrikant en patiëntenvereniging spelen hierin ook een rol. We zijn ervan overtuigd dat we je dankzij deze verbinding betere (individuele) zorg kunnen leveren.