Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Werken bij Mathot

Dit zijn wij

Werken bij Mathot betekent werken bij een dynamisch informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van zorgvragers tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Hier geloven wij in

Een zorgoplossing op maat bedenken doe je door de zorgvraag in een vraaggesprek met de zorgvrager te onderzoeken en merkonafhankelijk advies te geven. Bij Mathot geloven wij erin dat door de zorgvrager centraal te stellen en daaromheen de zorg te verbinden, we een passende oplossing kunnen bieden om de persoonlijke situatie zorgelozer te laten verlopen en de onafhankelijkheid te vergroten.

Wil jij ons daarbij helpen? Solliciteer dan op een van de onderstaande vacature(s).

Open sollicitatie

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om onze organisatie te versterken. Als er geen vacature is die past bij je ambities en ervaring, en je bent er zeker van dat je bij ons past, neem dan contact met ons op! Laat weten wat je zoekt en waar jouw toegevoegde waarde ligt voor onze organisatie.

Stuur een mail met hierin je CV en motivatie naar personeelszaken@mathot.nl of bel voor meer informatie naar 088 - 008 58 13.