Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Backoffice medewerker verpleegkundige binnendienst

Voor ons verpleegkundig team te Haarlem zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Backoffice medewerker verpleegkundige binnendienst voor 24 uur per week

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en compressietherapie en orthopedie. Naast leverancier treden wij op als de verbindende schakel tussen zorgprofessional en de gebruiker. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Jouw uitdaging
Samen met jouw collega’s uit het verpleegkundig team beantwoord je dagelijks de telefonische vragen, waarbij je gericht bent op het analyseren, adviseren en instrueren van onze gebruikers op het gebied van wond-, continentie- en, stomahulpmiddelen. De afdeling bestaat uit een enthousiast en gedreven team van backofficemedewerkers, verpleegkundigen in de binnendienst en verpleegkundig consulenten in de buitendienst. Met elkaar streven wij naar een optimaal servicelevel. Binnen deze dynamische afdeling zorg je onder supervisie van de verpleegkundige(n) voor het uitvoeren van de volgende activiteiten:

 • Aanname en correcte efficiënte verwerking van de zorgvraag van voorschrijvers;
 • Je zorgt voor een correcte en efficiënte administratieve orderverwerking;
 • Het, in overleg met en onder verantwoordelijkheid van je verpleegkundig collega, opstellen, bijhouden en monitoren van zorgplannen (plannen en organiseren) volgens de geldende afspraken van Mathot met de zorgverzekeraars;
 • Actief luisteren, en met tact en inlevingsvermogen onze klanten te woord staan;
 • Deelname aan beschikbaarheidsdienst voor noodgevallen buiten kantoortijden (wisseldienst);
 • Daarnaast ben je vraagbaak voor de collega’s van de klantenservice en backoffice.

Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig de afwisselende werkzaamheden te verrichten.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een collega met een MBO-diploma (HBO denk-, werkniveau) liefst met een medische achtergrond, die wil werken met gepassioneerde collega’s. Ervaring met onze productgroepen is een pre. In deze functie werk je nauw samen met de verpleegkundigen. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent nauwkeurig en vindt het leuk en uitdagend om met mensen om te gaan. Je bent hulpvaardig, servicegericht en je hebt een goed inlevingsvermogen. Je beschikt over ruime computerervaring, administratief inzicht en analytisch vermogen. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd. Je bent bereid om je in te zetten voor de beschikbaarheidsdienst.

Drijfveren
Je bent een enthousiast, gedreven en flexibel persoon en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om in een dynamische groeiende organisatie te werken. Je bent in staat snel te schakelen tussen de verscheidenheid in werkzaamheden Met creativiteit en initiatief ben jij voortdurend op zoek naar kansen en zet deze om in processen en acties, welke bijdragen aan betere resultaten voor de organisatie.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. In 1897 gestart in Haarlem en omstreken, is Mathot nu ook meer en meer een begrip daarbuiten. Naast dit alles bieden wij jou mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Een marktconform salaris (afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring).

Herken je jezelf in deze persoon?
Solliciteer dan snel. Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met een uitgebreid curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag digitaal t.a.v. Vanessa Willems, Personeelszaken via personeelszaken@mathot.nl.
Reageren kan tot 15 juli 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.