Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66
  info@mathot.nl

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 09.00 - 13.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Vacature backoffice medewerker

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn we op zoek naar een:

Backoffice-medewerker, 32 uur per week

(deels werken vanuit huis mogelijk)

Team backoffice is gehuisvest in ons hoofdkantoor en werkt nauw samen met de klantenservice (frontdesk). Het team bestaat uit prettige collega’s met veel ervaring en kennis.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s van de afdeling backoffice ben je verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van alle administratieve werkzaamheden op het gebied van klanten-en orderbeheer alsmede het (telefonisch) ondersteunen van de klantenservice. Het team verzorgt het aanvraagproces machtigingen (hieronder vallen werkzaamheden zoals: aanvragen, registreren, controleren en bewaken van machtigingen en medische voorschriften, etc.) en controleert de juiste registratie en juiste documenten van aangemelde klanten door voorschrijvers.

Als backofficemedewerker communiceer je naar verschillende doelgroepen en kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende communicatieniveaus. Regelmatig spar je met je team en andere afdelingen over wat beter en slimmer kan om een zo optimaal mogelijk werkproces te realiseren (LEAN).
Met een no-nonsense mentaliteit streef je ernaar om samen de beste resultaten neer te zetten. Ook als dat betekent dat je soms wat extra tijd moet investeren of een stapje harder moet doen.

De werktijden liggen tussen 8.00 uur en 18.00 uur en je vindt het geen probleem om je, in overleg, in te zetten bij de beschikbaarheidsdienst buiten openingstijden.

Wat neem je mee?

 • MBO / HBO werk-en denkniveau;
 • 2 tot 4 jaar ervaring in soortgelijke functie;
 • Productkennis van wond, continentie-en/of stoma is een pré en affiniteit met zorg;
 • Flexibel;
 • Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Commerciële ervaring en affiniteit;
 • Computerervaring en administratief inzicht;
 • Klantvriendelijk en kwaliteitsbewust;
 • Prioriteiten kunnen stellen, accuraat / zorgvuldig;
 • Proactief en resultaatgericht: niet vragen naar een oplossing, maar een oplossing voorleggen;
 • Stressbestendig, tegelijkertijd goed kunnen uitvoeren van meerdere handelingen of processen.

Wat maakt jou de juiste kandidaat?
Jouw drijfveren? Jij bent die enthousiaste aanpakker met een goed stel hersenen en een analytische bril. En niet te vergeten een echte teamspeler, die het gezamenlijk belang voor het eigen belang laat prevaleren.
 
Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige parttime baan (32 uur) bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen ontwikkelen. Het is mogelijk deze functie ook, in overleg, deels vanuit huis in te vullen. Daarnaast bieden wij je goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Waarom kiezen voor Mathot Medische Speciaalzaken?
Als je komt werken bij Mathot, dan kom je te werken bij een organisatie met historie. Een organisatie die volop in beweging is en continu bezig is met het verbeteren van processen en het bedenken van manieren om waarde toe te voegen voor de klant.

Wij zijn merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en compressietherapie en orthopedie. Naast onze rol als leverancier zijn wij de verbindende schakel tussen de zorgprofessional en de eindgebruiker. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij het hele land. Informeren en adviseren vinden wij belangrijk maar wij vinden het inventariseren van behoeften van zorgprofessionals en eindgebruikers voorop staan. Daardoor kunnen wij de best passende zorgoplossing bieden, in elke situatie.

Wil je meer weten?
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Germaine Ruys, manager klantenservice en backoffice via g.ruys@mathot.nl.

Andere vragen of wil je solliciteren op deze functie? Solliciteer dan snel. Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met een uitgebreid curriculum vitae. Stuur je reactie per mail naar personeelszaken@mathot.nl, t.a.v. Martin Buser, compliance & HR officer.

Tenslotte: deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid zal voorrang worden gegeven aan een interne kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.