Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66
  info@mathot.nl

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 09.00 - 13.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Consulent Compressietherapie en Orthopedie

Voor onze vestigingen in Nederland zijn wij per direct op zoek naar

Consulent Compressietherapie en Orthopedie (m/v)

 24 tot 40 uur

Ben jij gediplomeerd Consulent Ambulante Compressietherapie (TEK) of beschik jij over een afgerond diploma Huid- of Oedeemtherapie (Bandagist) of daarmee vergelijkbaar? Heb je nog geen van die genoemde diploma’s, maar wil jij wel blijven leren en jezelf ontwikkelen? Is een baan met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en variatie belangrijk voor jou?

Mathot Medische Speciaalzaken heeft parttime en fulltime mogelijkheden, van 24 tot 40 uur, voor jou in West Nederland. Bijvoorbeeld: Amsterdam, Hoofddorp, Uithoorn, Zaandam of Alphen aan den Rijn.

Zullen wij kennis met elkaar maken? Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Jij kunt jouw interesse voor deze vacature Consulent compressietherapie TEK CTO West Nederland kenbaar maken door een e-mail met jouw CV en motivatie te sturen.

Even kennismaken
Mathot Medische Speciaalzaken is van oorsprong een familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is op een prachtige locatie met uitzicht over de polder in Haarlem. Wij zijn al meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en compressietherapie en orthopedie (CTO). Naast leverancier treden wij op als de verbindende schakel tussen zorgprofessional en onze klanten. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, het hele land vanuit diverse locaties. Onze cultuur laat zich het beste omschrijven als open, sociaal en informeel.

Wij zijn trots op het predicaat “hofleverancier”!

Jouw uitdaging
In deze rol (parttime of fulltime) als Consulent compressietherapie TEK CTO ben jij verantwoordelijk voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Jij verzorgt zowel de intake als de anamnese. Door goed naar de wensen en behoeften van de klanten te luisteren stel jij de klanten centraal en geef jij het juiste advies over onze producten. Verder;

 • Lever jij een bijdrage aan het afleveren van therapeutische elastische kousen zowel in Mathot vestigingen, bij klanten in de thuissituatie (thuiszorg) als op spreekuur locaties;
 • Zorg jij voor een correcte en efficiënte afhandeling en administratieve afwikkeling van jouw leveringen;
 • Ben jij inzetbaar op meerdere vestigingen van Mathot.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en afwisselende baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega's, dat elkaar graag helpt en ondersteunt en waar humor een belangrijke rol speelt. Tevens krijg jij;

 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
 • Een jaarcontract (24 tot 40 uur per week) met de intentie tot verlenging/of vast contract
 • Een reiskostenvergoeding

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met volop mogelijkheden om te leren, te groeien en te ontwikkelen maken het plaatje compleet.

Deze parttime/fulltime functie wordt in dagdienst van maandag tot en met vrijdag uitgevoerd en staat uit voor bijvoorbeeld onze locaties in Amsterdam, Hoofddorp, Uithoorn, Zaandam of Alphen aan den Rijn.

Wie zoeken wij?

 • Jij beschikt over een erkend diploma Consulent Ambulante Compressietherapie - Therapeutische Elastische Kousen voor armen en benen, ACT Basis/Expert TEK) of diploma’s, die wettelijk gezien hieraan gelijkgesteld zijn of bijvoorbeeld diploma HBO-opleiding huid-en oedeemtherapeut;
 • Heb jij nog geen diploma, dan ben jij bereid voor de functie noodzakelijke opleidingen te volgen;
 • Jij beschikt bij voorkeur over een commerciële werkervaring;
 • Jij beschikt over goede computervaardigheden en administratief inzicht;
 • Jij bent in het bezit van een rijbewijs B.

Vanzelfsprekend beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bent daarmee de ambassadeur van Mathot.

Wat drijft jou?
Een aanstekelijk enthousiasme met een positieve levenshouding. Maar ook;

 • Betrokkenheid (empathisch vermogen), deskundigheid en gedrevenheid voor een optimale, kwalitatief hoge servicegerichtheid en klantbeleving;
 • Jouw oplossingsgerichte instelling. Jij ziet geen beren op de weg. Jij stroopt jouw mouwen op en komt met oorspronkelijke oplossingen hoe dingen slimmer of beter kunnen (LEAN). Jouw innovatieve ideeën zorgen ervoor dat jij samen met jouw collega’s helpt bouwen aan optimalisatie, groei en het gezamenlijke resultaat van de organisatie.

Jij bent het toonbeeld voor onze kernwaarden: toegewijd, zorggericht en verbindend.

Reageren?
Stuur eenvoudig een e-mail met als bijlage jouw CV en motivatie naar Martin Buser via personeelszaken@mathot.nl.

Ook Huidtherapeuten, Oedeemtherapeuten (Huid- en Oedeemtherapeuten), Bandagisten, Fysiotherapeuten (Fysiotek met als vooropleiding de HBO opleiding Fysiotherapie en de NVFL bijscholing Oedeemtherapie) ZZP'ers/freelancers nodigen wij van harte uit om te reageren.

Mathot Medische Speciaalzaken volgt de richtlijnen op ten aanzien van het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus. De gezondheid van onze medewerkers en klanten staan voorop.