Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Consulent Compressietherapie en Orthopedie (m/v)

Heb jij affiniteit met zorg?

Combineer dan werk met opleiding bij Mathot!

Gezocht: 4 Consulenten Compressietherapie (m/v)
Uren: 32 tot 40 uur
Regio: Haarlem e.o.


Wat ga je doen als consulent?

Tijdens je opleiding ben je als consulent compressietherapie samen met jouw collega’s dagelijks bezig met het aanmeten, passen en afleveren van therapeutische elastische kousen. Dit doe je vanuit verschillende locaties (ook huisbezoeken) in het land.

Wie zoeken we?

Je bent een self-starter, leergierig en kan goed zelfstandig werken. Je denkt in oplossingen. Je wilt mensen graag helpen en luistert daarom goed naar wat zij nodig hebben. Klantgerichte service en deskundige ondersteuning staan daarbij voorop. Je verliest de samenwerking met de collega’s en het gezamenlijk resultaat nooit uit het oog en denkt graag mee met de organisatie hoe dingen slimmer en beter kunnen. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Je bent het toonbeeld voor onze kernwaarden: toegewijd, zorggericht, verbindend.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en afwisselende baan gecombineerd met een geaccrediteerde opleiding ambulante compressie therapie bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. De gelegenheid om een halve dag per week te besteden aan je studie onder werktijd en om ervaringen te delen met jouw collega’s die de opleiding ook volgen. Naast dit alles bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Reageren
Ook ZZP’ers zijn van harte welkom om te reageren. Heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Sascha de Goederen, manager CTO via s.degoederen@mathot.nl. Direct solliciteren? Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met je CV. Wij ontvangen je reactie graag via personeelszaken@mathot.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.