Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Financieel medewerker

Financieel medewerker

Voor onze financiële administratie te Haarlem zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Financieel administratief medewerker
24-40 uur p/w

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en compressietherapie en orthopedie. Naast leverancier treden wij op als de verbindende schakel tussen zorgprofessional en de gebruiker. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Jouw uitdaging
Samen met jouw collega’s van de financiële administratie ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van de debiteuren-en crediteurenadministratie, het boeken, bijhouden en controleren van de verschillende dagboeken. Daarnaast houd jij je bezig met het boeken van kas, bank en memoriaal, het voorbereiden van betalingen, het controleren en voorbereiden van digitale declaraties naar zorgverzekeraars en het controleren van betalingen hierop alsmede het ondersteunen en uitzoeken van financiële controles door zorgverzekeraars.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker met minimaal 2 jaar ervaring in de financiële administratie en boekhouding. Je beschikt minimaal over MBO-niveau. Ervaring met Word, Excel en financiële administraties is een must. Kennis van en ervaring met Microsoft Dynamics Navision en affiniteit met ICT is een pluspunt. Uiteraard werk je klantvriendelijk en accuraat. Je werkt zelfstandig en bent in staat om je werkzaamheden goed te plannen.

Drijfveren
Je bent een enthousiast, gedreven en flexibel persoon, met een goed ontwikkeld financieel oog en inzicht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig, maar verliest de samenwerking met de collega’s en de synergie tussen de afdelingen nooit uit het oog. Proactief vraag je niet om oplossingen, maar legt deze voor. Het bereiken van een gezamenlijk resultaat staat daarbij voorop. Je toont steeds verbondenheid met de eigen taak (rol) en vakgebied en doet wat je belooft.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en afwisselende baan in een markt met kansen bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Naast dit alles bieden wij jou mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling en een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in deze persoon?
Solliciteer dan snel. Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met een uitgebreid curriculum vitae.

Wij ontvangen jouw reactie graag digitaal t.a.v. Vanessa Willems via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot maandag 7 februari 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.