Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Inkoper

Voor ons Logistiek centrum in Halfweg zijn wij ter aanvulling van ons team op zoek naar een:

Inkoper, fulltime (40 uur)

Vanuit ons motto “Ik zorg voor je.” is jouw dagelijkse missie "het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant”

Even kennismaken

Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land. Team inkoop is gehuisvest binnen ons logistiek centrum (goederen ontvangst opslag en klantleveringen).

Wat ga je doen?

Team Inkoop bestaat uit jonge energieke mensen. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de operationele inkoop van onze medische hulpmiddelen. Je koopt tijdig in omdat je een ster bent in voorraadbeheer en kan anticiperen op situaties. Als geen ander snap jij hoe belangrijk het is dat het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant komt. Je communiceert naar verschillende doelgroepen en kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende communicatieniveaus. Regelmatig spar je met je team en andere afdelingen over wat beter en slimmer kan om een zo optimaal mogelijk werkproces te realiseren (LEAN). Met een no-nonsense mentaliteit streef je ernaar om samen de beste resultaten neer te zetten. Ook als dat betekent dat je soms wat extra tijd moet investeren of een stapje harder moet gaan.

Wat neem je mee?

• HBO werk-en denkniveau;
• (Enige) ervaring in soortgelijke functie is een pré, maar is niet noodzakelijk; 
• Zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
• Computer ervaring, zo mogelijk Navision en Slimstock
• Administratief, analytisch en denken in processen en verbeteringen;
• Klantvriendelijk en kwaliteitsbewust;
• Prioriteiten kunnen stellen, accuraat / zorgvuldig;
• Proactief en resultaatgericht;
• Stressbestendig, tegelijkertijd goed kunnen uitvoeren van meerdere handelingen of processen;
Teamplayer met goed stel hersenen
Ben jij die enthousiaste aanpakker met een goed stel hersenen en een analytische bril? En niet te vergeten een echte teamspeler, die het gezamenlijk belang voor het eigen belang laat prevaleren? Aarzel dan niet en stuur ons je motivatie! 

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen ontwikkelen. Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Herken je jezelf in deze vacature?
Solliciteer snel! Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vermeld in je brief je salarisindicatie. Vul je motivatie aan met je curriculum vitae. Ook net afgestudeerden worden van harte uitgenodigd te solliciteren.
Wij ontvangen jouw reactie graag per mail t.a.v. Martin Buser, manager P & O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot vrijdag 14 juni 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.