Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66
  info@mathot.nl

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 09.00 - 13.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Logistiek medewerker(s)

Voor ons logistiek centrum in Halfweg zijn we op zoek naar:

Logistiek medewerker(s)

Parttime en fulltime

Vanuit ons motto 'Samen Zorgen' wordt het je dagelijkse missie om het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant krijgen.

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent instappen bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot levert al 125 jaar medische hulpmiddelen. In het bijzonder op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 150 enthousiaste medewerkers bedienen we onze klanten door het hele land.

We leveren onder andere medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen en thuiszorginstanties, maar ook bij patiënten aan huis, die afhankelijk zijn van deze hulpmiddelen. De afdeling logistiek speelt hierin een cruciale rol. Ons logistiek (distributie)centrum is gehuisvest in Halfweg. Hier worden onze goederen ontvangen, opgeslagen en klaargezet voor levering.

Wat ga je doen?
Team logistiek bestaat uit een groep van circa twintig energieke medewerkers in uiteenlopende leeftijdscategorieën. Je bent met elkaar verantwoordelijk voor de operationele logistieke afhandeling van onze klantorders. De werkzaamheden zijn gevarieerd: van goederen in ontvangst nemen en ze op de juiste manier opslaan tot orders verzamelen en verzendingen verpakken.

Dat het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant komt, snap je als geen ander. De producten die wij naar onze klanten versturen, betreffen medische verbruiks- en hulpmiddelen. Naast deze primaire taken, zal je ook met diverse andere logistieke zaken te maken krijgen.

Wie zoeken we?
Enthousiaste medewerkers, zowel parttime als fulltime, voor diverse ploegendiensten (ochtend, dag en avond). We hanteren diverse diensturen. Wil je op vaste avonden werken of zoek je juist een flexibel rooster? Of wil je alleen deel uitmaken van de zaterdagploeg van 08:00 tot 13:00? In overleg is er heel veel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Wat bieden we?
Een leuke baan bij een groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Het distributiecentrum van Mathot, waar je komt te werken, is gevestigd aan de Haarlemmerstraatweg 105/109, 1165 MK, Halfweg. Onze openingstijden zijn van 07.00 tot 21.00 uur. Let op: eigen vervoer is een grote pré, want de locatie is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Enthousiast?
Stuur een mail naar Hans de Bruijn, teamleider logistiek (h.debruijn@mathot.nl), of Frank van Leuven, manager inkoop en logistiek (f.vanleuven@mathot.nl / 06-46193335). Zij staan je graag te woord en kunnen al je vragen beantwoorden. Hopelijk tot snel!