Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Logistiek medewerker(s)

Voor ons logistiek centrum in Halfweg zijn wij ter aanvulling van ons team op zoek naar:

Logistiek medewerker(s)

Parttime en fulltime

Vanuit ons motto “Ik zorg voor je” is jouw dagelijkse missie “het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant”.

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, door hele land. De afdeling logistiek is gehuisvest in ons centrale distributiecentrum (goederenontvangst, opslag en klantleveringen) te Halfweg. 

Wat ga je doen?
Team logistiek bestaat uit een groep van circa 20 energieke mensen van verschillende leeftijden. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor de operationele logistieke afhandeling van onze klantorders. De werkzaamheden zijn heel variërend, van goederen ontvangst en opslag tot orders verzamelen en verpakken voor verzending. Als geen ander snap jij hoe belangrijk het is dat het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant komt. De producten die wij naar onze klanten versturen, betreffen medische verbruiks- en hulpmiddelen. Naast deze primaire taken, zal je ook met diverse andere logistieke zaken te maken krijgen. 

 

Wie zoeken wij?
Wij kunnen nog iemand in onze avondploeg gebruiken voor 40 uur per week. Werktijden zijn van 11.30u tot 20.00 of 12.30u tot 21.00u. In de toekomst kunnen we deze tijden in overleg aanpassen. 

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar enkele parttime krachten. Waarbij de voorkeur uitgaat naar collega’s die tussen 14.30u en 21.00u beschikbaar zijn. Dit kunnen standaard vaste avonden worden of bijvoorbeeld studenten die interesse hebben in een flexibel rooster.


Wat bieden wij jou?
Een leuke baan bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s die elkaar graag helpen ontwikkelen. Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding.

Mathot Logistiek is gevestigd aan de Haarlemmerstraatweg 105/109 1165MK Halfweg. Onze openingstijden zijn van 07.00u tot 21.00u. Let op: de locatie is slecht bereikbaar met openbaarvervoer. 

 

Enthousiast?
Wacht niet langer en neem direct contact op met: 

Hans de Bruijn
Teamleider logistiek
h.debruijn@mathot.nl

of

Frank van Leuven
Manager inkoop en logistiek
f.vanleuven@mathot.nl
06-46193335