Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Vacature financieel administratief medewerker

                               Voor onze financiële administratie te Haarlem zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Financieel administratief medewerker
24 - 40 uur per week

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en compressietherapie en orthopedie. Naast leverancier treden wij op als de verbindende schakel tussen zorgprofessional en de gebruiker. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s van de financiële administratie ben je onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van crediteurenadministratie, het aanspreekpunt voor de leveranciers en het controleren van de verschillende dagboeken. Daarnaast houd jij je bezig met het boeken van kas, bank en memoriaal, het controleren en voorbereiden van digitale declaraties naar zorgverzekeraars en het controleren van betalingen hierop alsmede het ondersteunen en uitzoeken van financiële controles door zorgverzekeraars.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker met minimaal ervaring in de financiële administratie en boekhouding. Je werkt zelfstandig en bent in staat om je werkzaamheden goed te plannen.

Wat neem je mee?

 • Minimaal een MBO-diploma
 • Ervaring met Word, Excel en financiële administraties is een must
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Dynamics Navision en affiniteit met ICT is een pluspunt
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je bent nauwkeurig en vindt het leuk en uitdagend om met mensen om te gaan

Creatief op zoek naar oplossingen
Jouw drijfveren? Je bent een enthousiast, gedreven en flexibel persoon en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om in een dynamische groeiende organisatie te werken. Je bent in staat snel te schakelen tussen de verscheidenheid in werkzaamheden. Met creativiteit en initiatief ben jij voortdurend op zoek naar kansen en zet deze om in processen en acties, welke bijdragen aan betere en slimmere (LEAN) resultaten voor de organisatie.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en afwisselende baan in een markt met kansen bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Naast dit alles bieden wij je mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling en een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze 24 tot 40-urige werkweek kun je flexibel naar eigen voorkeur indelen binnen de gebruikelijke kantoortijden.

Herken je jezelf in deze persoon?
Solliciteer dan snel. Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met een uitgebreid curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag digitaal t.a.v. Martin Buser via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan t/m 2 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.