Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Verpleegkundig Consulent

Voor ons verpleegkundig team zijn wij op zoek naar een:

Verpleegkundig Consulent

32 uur p/w

Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel familiebedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en, compressietherapie en orthopedie. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, verspreid over het hele land.

Jouw uitdaging?
Samen met collega-verpleegkundigen binnen onze organisatie zorg je voor onze klanten, die medische hulpmiddelen gebruiken op het gebied van wond, continentie en stoma.
Jouw werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Haarlem en de eigen regio, maar in voorkomende gevallen ben jij ook bereid buiten de regio te werken. Je verricht zo nodig klantbezoeken en speelt een belangrijke rol in het geven van (telefonische) productinhoudelijke adviezen, instructie , uitleg en oplossen van problemen in nauwe samenwerking en overleg met de zorgprofessionals. Je draait mee in 24/7 beschikbaarheidsdienst van Mathot.
Scholingen (op aanvraag) geven aan onze relaties van de verschillende zorginstellingen en samenwerken met de accountmanager(s) in de regio is een onderdeel van de werkzaamheden. Je neemt deel aan beurzen en symposia voor de verschillende productgroepen

Wat neem je mee?
- Je bent een ervaren BIG-geregistreerd verpleegkundige
- Verpleegkundige opleiding op MBO/HBO- niveau, bij voorkeur aangevuld met opleiding stoma
- Brede ervaring in de gezondheidszorg
- Ruime ervaring als (stoma)verpleegkundige en gewenste ervaring in continentie en/of wondverzorging
- Ruime computerervaring en administratief inzicht
- Klantgerichte houding
- Accuraat
- Je hebt een rijbewijs 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren (stoma)verpleegkundige met goede contactuele en commerciële vaardigheden. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor professionals van verschillende zorginstellingen, intra – en extramuraal . Voor onze klanten ben je een deskundige en betrouwbare verpleegkundige met een persoonlijke aanpak en je draagt zorg voor de juiste ondersteuning. Je beschikt over een verpleegkundige opleiding op MBO/HBO- niveau, aangevuld met de opleiding stoma en ruime ervaring op continentie en wondgebied. Tevens beschik je over voldoende ervaring met ERP-systemen en administratief inzicht. Uiteraard werk je klantvriendelijk en accuraat. Je werkt zelfstandig en bent in staat om je werkzaamheden goed te plannen.

Wat bieden wij jou?
Een leuke baan (32 uur) bij een sterk groeiend familiebedrijf met een uitstekende reputatie. Een leuk team met enthousiaste collega’s dat elkaar graag helpt ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding.

Herken je jezelf in deze vacature?

Solliciteer dan snel. Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met een uitgebreid curriculum vitae.
Wij ontvangen jouw reactie graag digitaal t.a.v. Martin Buser, Manager P & O via personeelszaken@mathot.nl. Reageren kan tot uiterlijk vrijdag 3 april 2020.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.