Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66
  info@mathot.nl

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 09.00 - 13.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Vacature verpleegkundig wondconsulent

Mathot is op korte termijn op zoek naar een:
Verpleegkundig wondconsulent
32 - 40 uur per week


Even kennismaken
Werken bij Mathot betekent werken bij een informeel bedrijf met historie. Mathot is meer dan een eeuw merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg en compressietherapie en orthopedie. Naast leverancier treden wij op als de verbindende schakel tussen zorgprofessional en de gebruiker. Met meer dan 150 medewerkers bedienen wij onze klanten, van particulieren tot zorgverleners, vanuit het hele land.

Wat ga je doen?
Samen met collega-verpleegkundigen binnen onze organisatie zorg je voor onze klanten. Daarnaast vervul je een specialistenrol in ons wondteam en trek je de kar in de verdere ontwikkeling van dit team. Je werkt nauw samen met je collega’s verpleegkundigen, zowel intramuraal als extramuraal, sales en onze (toekomstige) productmanager.

Jouw werkzaamheden vinden vanuit Haarlem plaats in de zorggebieden van Mathot. Je verricht zo nodig klantbezoeken en speelt een belangrijke rol in het geven van (telefonische) productinhoudelijke adviezen, instructies, uitleg, vinden van oplossingen en monitoren van het wond behandelproces in nauwe samenwerking en overleg met de zorgprofessionals. Hierbij zorg jij ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met hen werk je nauw samen om de beste mogelijke zorgoplossing te bieden aan de cliënt.

Je draait mee in 24/7 beschikbaarheidsdienst van Mathot. Scholingen (op aanvraag) geven aan onze relaties van de verschillende zorginstellingen en samenwerken met de accountmanager(s) in de regio alsmede het adviseren/ meedenken in verpleegkundig beleid is een onderdeel van de werkzaamheden. Je neemt deel aan beurzen en symposia voor de productgroep wond.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren wondverpleegkundige met goede contactuele en commerciële vaardigheden. In deze functie ben je in verbinding met en aanspreekpunt voor professionals van verschillende zorginstellingen, intra – en extramuraal. Voor onze klanten ben je een deskundige en betrouwbare verpleegkundige met een persoonlijke aanpak en je draagt zorg voor de juiste ondersteuning. Je beschikt over een verpleegkundige opleiding op HBO-niveau, aangevuld met de opleiding wondzorg. Tevens beschik je over voldoende ervaring met ERP-systemen en administratief inzicht. Uiteraard werk je klantvriendelijk en accuraat. Je werkt zelfstandig en bent in staat om je werkzaamheden goed te plannen.

 • Wat neem je mee?
 • Diploma opleiding wondconsulent.
 • Inschrijving in het kwaliteitsregister V&VN.
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.
 • Je bent nauwkeurig en vindt het leuk en uitdagend om met mensen om te gaan;
 • Een rijbewijs.

Creatief op zoek naar oplossingen
Jouw drijfveren? Je bent een enthousiast, gedreven en flexibel persoon en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om in een dynamische groeiende organisatie te werken. Je bent in staat snel te schakelen tussen de verscheidenheid in werkzaamheden daarbij gebruik jij een goed beoordelingsvermogen om de juiste conclusies en keuzes te kunnen maken op basis van de beschikbare informatie. Met creativiteit en initiatief ben jij voortdurend op zoek naar kansen en zet deze om in processen en acties, welke bijdragen aan betere en slimmere resultaten voor de organisatie.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige en afwisselende baan in een markt met kansen bij een sterk groeiend bedrijf met een uitstekende reputatie. Naast dit alles bieden wij jou mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling en een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze 32 tot 40-urige werkweek kun je flexibel naar eigen voorkeur indelen binnen de gebruikelijke kantoortijden.

Herken je jezelf in deze persoon?
Solliciteer dan snel. Motiveer waarom jij degene bent die wij zoeken en vul dit aan met een uitgebreid curriculum vitae. Wij ontvangen jouw reactie graag digitaal t.a.v. Martin Buser via personeelszaken@mathot.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.