Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

Verbeter uw fysieke & mentale weerstand

Bewegen start met het vaststellen van wat uw lichaam aankan. En dat is meer dan u denkt! Mathot laat u kennismaken met een bewezen effectief beweegprogramma voor stomadragers én partners.

Als je gebruikmaakt van medische hulpmiddelen is het belangrijk om te focussen op wat je kunt, en niet te redeneren vanuit beperkingen. Die gedachte staat centraal in onze dienstverlening en heeft geleid tot ons initiatief Samen Bewegen. Een samenwerking met specialistische partners op het gebied van sport, met als doel onze klanten onder deskundige begeleiding en met de juiste hulpmiddelen in beweging te krijgen of te houden.

‘Je kunt meer dan je denkt!’
Mathot organiseert daarom met deskundige partners ‘Samen bewegen’ in het land. Wilt u ook meer bewegen en dit doen met gelijkgestemden? U kunt zich opgeven voor een informatieavond bij u in de regio.

 

Samen bewegen met Mathot

Programma
• Weten of u het aankunt? Bij aanvang individuele intake en screening d.m.v. een belastbaarheidstest door een gespecialiseerde Fysiotherapeut.
• Voet- en houdingsanalyse door een registerpodoloog van Mathot.
• 8 wandeltrainingen in de open lucht door een ervaren wandelcoach.
• Deelname aan wandeltocht.

Kosten
Leden van de NSV betalen €89,-.
Niet leden betalen €118,-.
U krijgt direct ledenkorting als u ook direct lid wordt van de Nederlandse Stoma Vereniging. 


U kunt zich opgeven voor een informatieavond in de omgeving Haarlem, Utrecht of Leeuwarden. Als u interesse heeft stuur dan een mail met uw gegevens en de voorkeur voor de locatie naar samenbewegen@mathot.nl

Download hier de flyer over Samen bewegen met Mathot.Bestel & servicelijn
0800 244 55 66