Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Overstappen naar Mathot

Overstappen naar Mathot

Mathot is een medische speciaalzaak en landelijk leverancier van medische hulpmiddelen. Je kunt bij ons terecht voor stomamateriaal, wondmateriaal, continentie- en incontinentiemateriaal, diabetes hulpmiddelen maar ook voor compressietherapie (o.a. elastische kousen) en orthopedie.

De elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen leveren wij via een breed netwerk aan vestigingen en aanmeet- en spreekuur locaties. De stoma-wond- continentie en diabetes materialen leveren wij in heel Nederland. Zo is Mathot altijd dichtbij.

Mathot Medische Speciaalzaken heeft voor alle genoemde hulpmiddelen goed opgeleide en gediplomeerde medewerkers in huis en heeft naast zorgverzekeraar Zilveren Kruis, met alle zorgverzekeraars een overeenkomst voor het leveren van  bovengenoemde medische hulpmiddelen. Geheel vergoed.

Direct overstappen

Wil je direct overstappen? Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier en een van onze verpleegkundigen neemt contact met je op. Laat hier je gegevens achter »

Voordelen

Vanzelfsprekend bieden wij de best mogelijke service en zorg en leveren wij jouw materialen aan huis. Naast een breed assortiment en goede kwaliteit van dienstverlening bieden wij je de volgende voordelen:

 • Wij zijn zowel telefonisch als online bereikbaar voor (spoed)bestellingen, zorginhoudelijke begeleiding en advisering.
 • Er zijn drie mogelijkheden om materialen te bestellen:
 • Je hebt jouw materiaal snel in huis. Je pakket kun je volgen via Track & Trace.
 • Wij hebben een verpleegkundige binnendienst waar je terecht kunt met medische vragen en een buitendienst met verpleegkundig consulenten. Je kunt met onze consulenten een afspraak maken en zij kunnen zo nodig bij jou thuis langskomen.
 • Al onze materialen voldoen aan strenge richtlijnen voor kwaliteit.
 • Wij werken volgens de protocollen die voor de sector gelden en zijn getoetst door het SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen). Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd.


Indien je vragen hebt over onze manier van werken, aarzel dan niet en neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer: 0800 - 244 55 66.