Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Overstappen naar Mathot

Algemene informatie

Hartelijk welkom bij de overstapservice van Mathot. Wil je direct overstappen? Klik hier en laat je gegevens achter. Na ontvangst van je aanmelding word je, uiterlijk de eerstvolgende werkdag, teruggebeld door een van onze verpleegkundig consulenten.

Mathot Medische Speciaalzaken is landelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van stoma-, wond-, continentie- en diabeteszorg maar ook op het gebied van compressietherapie en orthopedie. Met het hoofdkantoor en distributie in Haarlem, diverse vestigingen en aanmeet- en spreekuurlocaties door het land, is Mathot nooit ver weg.

Voordelen

Vanzelfsprekend bieden wij de best mogelijke service en zorg en leveren wij jouw materialen aan huis. Naast een breed assortiment en goede kwaliteit van dienstverlening bieden wij je de volgende voordelen:

 • Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week zowel telefonisch als online bereikbaar voor (spoed)bestellingen, zorginhoudelijke begeleiding en advisering.
 • Je hebt jouw materiaal binnen 24 uur in huis. In spoedeisende situaties zelfs binnen 4 uur.
 • Wij hebben een verpleegkundige binnendienst waar je terecht kunt met medische vragen en een buitendienst met verpleegkundig consulenten. Je kunt met onze consulenten een afspraak maken en zij kunnen zo nodig bij jouw langskomen.
 • Al onze materialen voldoen aan strenge richtlijnen voor kwaliteit.
 • Wij werken volgens de protocollen die voor de sector gelden en zijn getoetst door het SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen). Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd.


Indien je vragen hebt over onze manier van werken, aarzel dan niet en neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer: 0800 - 244 55 66.