Nieuws

Vers van de pers: Mathot Magazine!

Vers van de pers: Mathot Magazine!
Lees meer

Een dikke voldoende

Een dikke voldoende
Lees meer

MEER NIEUWS

Algemene informatie

Hartelijk welkom bij de overstapservice van Mathot! Wilt u direct overstappen? Klik hier en laat uw gegevens achter. Na ontvangst van uw aanmelding wordt u, uiterlijk de eerstvolgende werkdag, teruggebeld door een van onze verpleegkundig consulenten.

Mathot Medische Speciaalzaken is landelijk leverancier van medische hulpmiddelen op het gebied van Stoma, Continentie, Wond, Compressietherapie en Orthopedie. Met het hoofdkantoor en distributie in Haarlem, negen vestigingen en aanmeet- en spreekuurlocaties door het land heen, is Mathot nooit ver weg.

 

Voordelen

Vanzelfsprekend bieden wij u de best mogelijke service en zorg en leveren wij uw materialen aan huis. Naast een breed assortiment en goede kwaliteit van dienstverlening bieden wij u de volgende voordelen:

  • Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week zowel telefonisch als online bereikbaar voor (spoed)bestellingen, zorginhoudelijke begeleiding en advisering.
  • U ontvangt uw materiaal binnen 24 uur in huis. In spoedeisende situaties zelfs binnen 4 uur.
  • Wij hebben een verpleegkundige binnendienst waar u terecht kunt met medische vragen en een buitendienst met verpleegkundig consulenten. U kunt met onze consulenten een afspraak maken en zij kunnen zo nodig bij u langs komen.
  • Al onze materialen voldoen aan strenge richtlijnen voor kwaliteit.
  • Wij werken volgens de protocollen die voor de sector gelden en zijn getoetst door het SEMH (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen). Hierdoor is kwaliteit gegarandeerd.


Indien u vragen heeft over onze manier van werken, aarzel dan niet en
neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer:


0800 – 1897

 (speciaal voor nieuwe klanten

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66