Nieuws

Vacature Financieel administratief medewerker

Vacature Financieel administratief medewerker
Lees meer

Pijn of instabiel op de piste?

Pijn of instabiel op de piste?
Lees meer

MEER NIEUWS

Kom langs en maak kennis met Mathot Medische Speciaalzaken!

Als gewaardeerde klant van Mathot willen wij u, tegelijk met de themadag ‘bevallen, buik en bewegen’ van het Zaans Medisch Centrum, de gelegenheid geven om kennis te maken met ons team en wat wij u allemaal kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor advies en producten op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg, maar ook voor therapeutisch elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen zoals steunzolen, confectie en maatwerk orthesen.

Met ons concept “Samen Bewegen” sluiten wij naadloos aan bij de themadag van het Zaans Medisch Centrum. U kunt ons vinden bij een informatiestand in het ziekenhuis waar u, door mee te spelen met het “Rad van fortuin”, leuke prijzen kunt winnen. Uiteraard is onze winkel geopend gedurende de hele themadag!

Waar en Wanneer
Themadag in het Zaans Medisch Centrum én onze winkel op de Zorgboulevard
Koningin Julianaplein 44, Zaandam
Zaterdag 14 oktober 11.00 – 15.30 uur

Acties alleen op deze dag
- 20% korting + een paar heerlijke Falke wandel- of hardloop sokken bij aanschaf van op maat gemaakte steunzolen, inclusief digitale voet- en houdingsanalyse en nacontrole door onze register podoloog.
- Een paar topkwaliteit sportcompressiekousen voor slechts € 30,-
- Leuke attenties in onze winkel.
- Vele prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin in onze informatiestand.
Hoofdprijs: abonnement dat u in beweging brengt!


Mathot heeft voor elke discipline ervaren gediplomeerde vakmensen beschikbaar. Kom vrijblijvend uw vragen stellen op 14 oktober of maak een afspraak op een dag die u uitkomt!

Bestel & servicelijn
0800 244 55 66