Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 16.00 uur
  088 - 008 58 88

Kwaliteit

Diabeteszorg

Met de juiste producten je bloedsuiker onder controle

Wanneer je de diagnose ‘diabetes’ krijgt, ook wel suikerziekte genoemd, komt er heel veel op je af. Vanaf dat moment lijkt alles te draaien om bloedwaarden, testen, prikken, voeding en heel veel andere praktische zaken. Hoewel diabetes vaak onzekerheid met zich meebrengt, valt er heel goed mee te leven. Met de juiste hulpmiddelen voor diabetes en insuline, kun je je bloedsuikerwaarden onder controle houden. Wij bieden je graag de hulp die je nodig hebt, om zo goed mogelijk met je aandoening om te gaan. 

Suikerziekte type 2
*De afgebeelde persoon is niet de geïnterviewde

“Ik word altijd prettig geholpen door Mathot”

Meneer J. de Kwaadsteniet: ‘Ik ben zeventig jaar en vanaf ongeveer mijn dertigste diabetes type 1-patiënt. Ik gebruik een insulinepomp en daarvoor moet ik regelmatig mijn bloedglucosewaarde bepalen. Hiervoor bestel ik test-strips bij Mathot. Ik heb mijn vaste contactpersoon bij Mathot nog nooit gezien, maar ons regelmatige belcontact is uitgegroeid tot een soort persoonlijke werkrelatie-op-afstand. Ook als ik een andere contactpersoon aan de lijn krijg: ik word altijd prettig geholpen door Mathot. Men weet exact wat ik nodig heb en denkt ook met me mee. Zo helpt Mathot me herinneren om weer een servicepack voor mijn pomp bij te bestellen zodra dit nodig is. Ik ben iemand van de zekerheid, dus dat is heel prettig. Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaringen met Mathot heel goed zijn.’

Volledig assortiment voor diabetici

Als je diabeteshulpmiddelen nodig hebt, kun je goed terecht bij ons. Ons assortiment bevat alle gangbare merken en producten, zoals bloedglucosemeters, teststrips, lancetten en prikpennen.

 

Of je nu diabetes type 1 of 2 hebt, wij staan voor je klaar met de diabetesproducten die je nodig heeft. We hebben alles op voorraad, zodat we altijd direct kunnen leveren. Voor 17.00 (werkdagen) besteld, is de volgende dag in huis.

Vraagbaak

Onze medewerkers staan je graag te woord als je vragen hebt over bijvoorbeeld het gebruik van de diabetesmeter of over de toepassing van lancetten. 

 

Soms loop je ook tegen extra kosten aan. Mathot rekent daarom geen verzendkosten. Tot slot kun je erop vertrouwen dat we snel leveren. In geval van spoed zijn we ook na 18.00 uur en in het weekend bereikbaar.

Online bestellen

Bestel eenvoudig en snel je medische hulpmiddelen via ons beveiligde online bestelsysteem 'Mijn Mathot'.

Ga naar mijn Mathot

Vestigingen

Bekijk hier bij welke vestiging of aanmeetlocatie je terecht kunt voor orthopedische hulpmiddelen of het aanmeten van therapeutische elastische kousen.

Vind jouw locatie

Klantenservice

Heb je een vraag of hulp nodig? Bij onze klantenservice kun je terecht voor het plaatsen van een bestelling, vragen over financiën of vergoedingen of het maken van een afspraak bij een van onze vestigingen of aanmeetlocaties.

Neem contact met ons op