Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Diabeteszorg

Met de juiste producten uw bloedsuiker onder controle

Wanneer u de diagnose ‘diabetes’ krijgt, komt er heel veel op u af. Vanaf dat moment lijkt alles te draaien om bloedwaarden, testen, prikken, voeding en heel veel andere praktische zaken. Hoewel diabetes vaak onzekerheid met zich meebrengt, valt er heel goed mee te leven. Met de juiste hulpmiddelen voor diabetes en insuline, kunt u uw bloedsuikerwaarden onder controle houden. Wij bieden u graag de hulp die u nodig heeft, om zo goed mogelijk met uw aandoening om te gaan. 

Diabeteszorg

“Eén telefoontje was voldoende”

“Ik wist niet dat je opeens diabetes type 1 kunt krijgen. In het begin werd ik begeleid door het ziekenhuis. Maar daarna sloeg de onzekerheid toe. Laatst zat ik net in een periode waarbij mijn bloedwaarden alle kanten op schoten, toen mijn testmeter ermee ophield. En dat ook nog in het weekend. Eén telefoontje naar Mathot was voldoende. Nog dezelfde dag werd een nieuwe meter geleverd. Dat noem ik top."

Volledig assortiment voor diabetici

Als u diabeteshulpmiddelen nodig heeft, kunt u goed terecht bij ons. Ons assortiment bevat alle gangbare merken en producten, zoals bloedglucosemeters, teststrips, lancetten en prikpennen.

 

Of u nu diabetes type 1 of 2 heeft, wij staan voor u klaar met de diabetesproducten die u nodig heeft. We hebben alles op voorraad, zodat we altijd direct kunnen leveren. Voor 17.00 (werkdagen) besteld, is de volgende dag in huis!

Vraagbaak

Onze medewerkers staan u graag te woord als u vragen heeft over bijvoorbeeld het gebruik van de diabetesmeter of over de toepassing van lancetten. 

 

Soms loopt u ook tegen extra kosten aan. Mathot rekent daarom geen verzendkosten. U krijgt 20% korting op de teststrips, als ze niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Tot slot kunt u erop vertrouwen dat we snel leveren. In geval van spoed zijn we ook na 18.00 uur en in het weekend bereikbaar.