Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Diabeteszorg

Met de juiste producten je bloedsuiker onder controle

Wanneer je de diagnose ‘diabetes’ krijgt, komt er heel veel op je af. Vanaf dat moment lijkt alles te draaien om bloedwaarden, testen, prikken, voeding en heel veel andere praktische zaken. Hoewel diabetes vaak onzekerheid met zich meebrengt, valt er heel goed mee te leven. Met de juiste hulpmiddelen voor diabetes en insuline, kun je je bloedsuikerwaarden onder controle houden. Wij bieden je graag de hulp die je nodig hebt, om zo goed mogelijk met je aandoening om te gaan. 

Diabeteszorg

“Eén telefoontje was voldoende”

“Ik wist niet dat je opeens diabetes type 1 kunt krijgen. In het begin werd ik begeleid door het ziekenhuis. Maar daarna sloeg de onzekerheid toe. Laatst zat ik net in een periode waarbij mijn bloedwaarden alle kanten op schoten, toen mijn testmeter ermee ophield. En dat ook nog in het weekend. Eén telefoontje naar Mathot was voldoende. Nog dezelfde dag werd een nieuwe meter geleverd. Dat noem ik top."

Volledig assortiment voor diabetici

Als je diabeteshulpmiddelen nodig hebt, kun je goed terecht bij ons. Ons assortiment bevat alle gangbare merken en producten, zoals bloedglucosemeters, teststrips, lancetten en prikpennen.

 

Of je nu diabetes type 1 of 2 hebt, wij staan voor je klaar met de diabetesproducten die je nodig heeft. We hebben alles op voorraad, zodat we altijd direct kunnen leveren. Voor 17.00 (werkdagen) besteld, is de volgende dag in huis.

Vraagbaak

Onze medewerkers staan je graag te woord als je vragen hebt over bijvoorbeeld het gebruik van de diabetesmeter of over de toepassing van lancetten. 

 

Soms loop je ook tegen extra kosten aan. Mathot rekent daarom geen verzendkosten. Tot slot kun je erop vertrouwen dat we snel leveren. In geval van spoed zijn we ook na 18.00 uur en in het weekend bereikbaar.