Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Stomazorg

Stomazorg: afgestemd op jouw situatie

Wanneer je voor het eerst stomamateriaal gebruikt, heb je ongetwijfeld vragen. Of misschien maak je al langer gebruik van stomamateriaal en wil je een manier vinden om hier zorgelozer mee om te gaan. De zoektocht naar passende stomazorg kan best ingewikkeld zijn zonder de juiste ondersteuning. Wij geven je deskundig advies en zoeken samen met jou en je verwijzer de materialen die het beste bij jouw situatie passen.

Klantreis Stomazorg

Is de video hier niet zichtbaar? Scrol naar beneden, klik op 'Cookies wijzigen' en selecteer 'Alle cookies toestaan' om de video's op onze website te bekijken.

Stomazorg
*De afgebeelde persoon is niet geïnterviewde

“Je voelt je bij Mathot echt een persoon en niet een nummer”

‘Mijn ervaringen met Mathot zijn heel goed. Ik kom altijd op de locatie Haarlem. Bijvoorbeeld voor het passen, meten en ophalen van mijn stomaband, die ik altijd “mijn korsetje” noem. Op locatie langskomen vind ik gezellig. Zo zie je elkaar nog eens en dat persoonlijke contact vind ik heel belangrijk. Als je bij Mathot binnenkomt, word je vriendelijk ontvangen. Vaak word ik door dezelfde gezellige meid geholpen, met wie ik goed kan lachen. Maar ik kan met iedereen die er werkt geweldig opschieten. Je voelt je bij Mathot echt een persoon en niet een nummer.’

Mevrouw W. van den Akker-Brouwer

Assortiment stomamaterialen

Stoma’s worden op verschillende manieren aangelegd. Daarom zijn er ook verschillende soorten hulpmiddelen verkrijgbaar voor stoma's. Ons assortiment bestaat onder meer uit één- en tweedelige systemen, open en gesloten zakjes, huidplakken, opvangzakken, spoelmateriaal, stomasteunbanden en huidverzorgingsartikelen.

Passend advies

Mathot is merkonafhankelijk en biedt een assortiment met vrijwel alle merken. We zijn goed op de hoogte van actuele productvernieuwingen, zodat onze verpleegkundigen je altijd goed kunnen adviseren over welke materialen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Mathot werkt nauw samen met de stomaverpleegkundige van het ziekenhuis en je zorgverzekeraar. Zo kunnen wij je volledig informeren en adviseren. Wij vinden het net als jij belangrijk dat je de juiste stomazorg krijgt.

Veelgestelde vragen over stomazorg

Online bestellen

Bestel eenvoudig en snel je medische hulpmiddelen via ons beveiligde online bestelomgeving 'Samen zorgen'.

Ga naar Samen zorgen

Klant worden

Wil je overstappen naar Mathot? Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier en een van onze verpleegkundigen zo snel mogelijk contact met je op.

Overstappen

Klantenservice

Heb je een vraag of hulp nodig? Bij onze klantenservice kun je terecht voor het plaatsen van een bestelling, vragen over financiën of vergoedingen of het maken van een afspraak bij een van onze aanmeetlocaties.

Neem contact met ons op