Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Mathot Utrecht & Herzog Medical

Bij Mathot stellen wij de zorgvrager altijd centraal en verbinden daaromheen de zorgprofessional, huisarts en zorgverzekeraar. Samen Zorgen we voor de best passende zorgoplossing afgestemd op de persoonlijke situatie van onze klant.

Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van het assortiment en onze compressiespecialisten en orthopedisch instrumentenmakers weten wat er per aandoening nodig is om met minder pijn te bewegen.
Onze compressiespecialisten zijn altijd aanwezig op een van onze vestigingen, aanmeet- of spreekuurlocaties.

Kwaliteit van zorg wordt bepaald door aandacht en vakkundigheid, vinden we bij Mathot. Wij houden innovaties nauwkeurig bij en nemen productvernieuwingen direct op in ons assortiment.

 

Mathot Utrecht en Herzog Medical

Samenwerking

Onder dit gegeven, het toevoegen van zinvolle productvernieuwingen, werken wij vanuit onze vestiging in Utrecht samen met Herzog Medical, ook een echt Nederlands bedrijf en onze partner op het gebied van compressietherapie in relatie tot sport.

Het succes van Herzog Medical is gebaseerd op jarenlange en voortdurende dialoog met eindgebruikers, (sport)artsen en fysiotherapeuten. Het productassortiment van Herzog bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sport gerelateerde kwetsuren, denk dan aan kuitklachten (zweepslag), scheenbeenproblematiek (shinsplints) achillespeesblessures maar ook aan hamstring en liesblessures.

Producten ter preventie

De compressieproducten van Herzog Medical, met name de kousen en de broek, worden voornamelijk secundair preventief gedragen dus vaak pas nadat een blessure zich heeft gemanifesteerd. Jij als (para)medische behandelaar hebt nu een extra tool in handen om deze, vaak recidiverende blessures, te helpen voorkomen, evidence based! Extra aantrekkelijk is ook dat de kousen van Herzog er in een grote verscheidenheid aan kleuren leverbaar is.

Doorverwijzen

In het zorgproces is Mathot de verbindende factor tussen de voorschrijver en de patiënt.

Mocht je dus een patiënt/sporter met een van de genoemde blessures in de praktijk ontvangen en je vermoedt dat compressietherapie voor hem/haar nuttig kan zijn, verwijs de patiënt/sporter door naar onze vestiging in Utrecht.

Voor het aanmeten van de Herzog kousen of broek kunt je uitsluitend terecht bij onze vestiging in Utrecht.

Mathot Utrecht, Gezondheidscentrum Galgenwaard, Herculesplein 379, 2e etage, 3584 AA Utrecht

Een afspraak is zo gemaakt! 

Herzog PRO Compressiekousen:

Bewezen effectief

Grootschalig onderzoek onder bijna 800 gebruikers, bevestigt wat Herzog Medical al ruim 20 jaar uitdraagt. Het gebruik van compressiekousen onder sporters draagt op verschillende vlakken positief bij aan het presteren.