Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Samenwerken met Mathot

Bekijk in onze Samen zorgen video hoe Mathot samenwerkt met zorgprofessionals en andere betrokkenen om de best mogelijke zorg te bieden aan patiënten. 

Is de video hier niet zichtbaar? Scrol naar beneden, klik op 'Cookies wijzigen' en selecteer 'Alle cookies toestaan' om de video's op onze website te bekijken.

Over samenwerken met Mathot

Mathot zoekt graag de samenwerking met zorgprofessionals op om patiënten te voorzien van de juiste medische hulpmiddelen. Daarnaast bedenken wij samen met zorgprofessionals graag oplossingen om het zorgproces rondom de patiënt soepeler en efficiënter te laten verlopen. Onze kracht? We luisteren naar de behoeftes van de patiënt en de adviezen van de zorgprofessional en daarin maken wij de verbinding. Omdat Mathot een merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen is, kunnen we de hulpmiddelen leveren die het beste passen bij de persoonlijke situatie. Deze kunnen gemakkelijk via ons online bestelsysteem besteld worden. We zijn er bij spoedsituaties en leveren nog dezelfde dag wanneer de situatie daar om vraagt. 

Weten wat zorgprofessionals zeggen over de samenwerking met Mathot? Lees hieronder de ervaringen van o.a. Marente, Buurtzorg Harlingen en Amsterdam UMC.Yvonne Gulikers en Thea Beuming

Yvonne Gulikers en Thea Beuming

Maak kennis met het salesteam van Mathot

Thea Beuming

Salesmanager 
t.beuming@mathot.nl
06-34941003

Yvonne Gulikers

Accountmanager Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Zeeland
y.gulikers@mathot.nl
06-82579205

Barbara Fles

Accountmanager Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant
b.fles@mathot.nl
06-82420652

Petra Visser-Kret

Accountmanager Friesland, Flevopolder en Noord-Oost Nederland
p.visser@mathot.nl
06-30262184

Kim Natenstedt

Marketing- en salesmedewerker
k.natenstedt@mathot.nl
06-12736459

Marinka Visser-Tesselaar

Marketing- en salesmedewerker
m.visser@mathot.nl
088 008 5805

Contact

Mathot denkt graag met zorgprofessionals mee. Want door samen te werken zorgen we ervoor dat de zorgvrager de juiste medische hulpmiddelen krijgt en dus de meest optimale zorg toekomt. Wil je meer weten over wat Mathot kan betekenen voor jouw huisartsenpraktijk, thuiszorginstelling of ziekenhuis? 

Ervaringen

Ervaringen van klanten met Mathot

’Samen zorgen’ is het motto van Mathot. We denken actief mee met de zorgvrager en zorgprofessional om klanten zo goed mogelijk te helpen, want de klant staat bij ons centraal. Hoe klanten onze service- en dienstverlening ervaren? Druk op de onderstaande knop om te lezen wat zij zeggen.

Mathot voor de Thuiszorg

Mathot werkt samen met een groot aantal thuiszorgorganisaties. Als extra service heeft Mathot voor de thuiszorg een speciaal telefoonnummer dat het mogelijk maakt om efficiënt medische hulpmiddelen bij Mathot te bestellen of te overleggen met een verpleegkundige van Mathot. Met dit telefoonnummer wordt de thuiszorg direct doorverbonden met de juiste afdeling. Hiermee kunnen we thuiszorgmedewerkers en zorgvragers, voor wie wij samen zorgen, zo efficiënt en snel mogelijk helpen.

Ook weten wat Mathot voor jouw thuisorganisatie kan betekenen?

Kenniscentrum

Het Mathot kenniscentrum is een online gratis naslagwerk over stomazorg, wondzorg, continentiezorg en compressietherapie. We geven antwoord op veelgestelde vragen en meer. Daarnaast informeren we lotgenoten en hun naasten met uiteenlopende instructievideo’s, interviews en ervaringsverhalen. Het doel? Samen zorgen voor meer kennis en begrip omtrent deze thema’s.