Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Samenwerken met Mathot

Over samenwerken met Mathot

Mathot zoekt graag de samenwerking met zorgprofessionals op om patiënten te voorzien van de juiste medische hulpmiddelen. Daarnaast bedenken wij samen met zorgprofessionals graag oplossingen om het zorgproces rondom de patiënt soepeler en efficiënter te laten verlopen. Onze kracht? We luisteren naar de behoeftes van de patiënt en de adviezen van de zorgprofessional en daarin maken wij de verbinding. Omdat Mathot een merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen is, kunnen we de hulpmiddelen leveren die het beste passen bij de persoonlijke situatie. We zijn er bij spoedsituaties en leveren nog dezelfde dag wanneer de situatie daar om vraagt. 

Weten wat zorgprofessionals zeggen over de samenwerking met Mathot? Lees hierboven de ervaringen van o.a. Marente, Buurtzorg Harlingen en Amsterdam UMC.Yvonne Gulikers en Thea Beuming

Yvonne Gulikers en Thea Beuming

Ervaringen van klanten met Mathot

’Samen zorgen’ is ons motto en daarom denken wij actief mee aan oplossingen om klanten zo goed mogelijk te helpen. De klant staat namelijk centraal bij Mathot. Meer weten over hoe klanten onze service- en dienstverlening ervaren? Lees via onderstaande knop wat klanten zeggen over Mathot.

Contact met Mathot voor zakelijke klanten

Kim Natenstedt

Mathot denkt graag met zorgprofessionals mee. Want door samen te werken zorgen we ervoor dat de zorgvrager de juiste medische hulpmiddelen krijgt en dus de meest optimale zorg toekomt. Wil je meer weten over wat Mathot kan betekenen voor jouw huisartsenpraktijk, thuiszorginstelling of ziekenhuis?