Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Scholingen

Scholingen voor Zorgprofessionals

Bij ons staat samen zorgen hoog in het vaandel, want door samen te werken krijgt de patiënt de best mogelijke zorgoplossing. Daarom bieden wij, in samenwerking met verschillende specialisten en zorgprofessionals mogelijkheden tot praktijkgerichte scholing in:

 • Stomazorg
 • Wondzorg
 • Continentiezorg
 • Compressietherapie

Het is ons doel om onze kennis en kunde met zorgprofessionals van thuiszorgorganisaties, verpleeg- en verzorgingshuizen en andere instanties te delen, zodat zij de beste en actuele zorg aan zorgvragers kunnen verlenen.

In samenwerking met specialisten en verpleegkundig specialisten organiseren wij scholingen, coachtrajecten en bedsideteaching voor verschillende zorgprofessionals. Waardoor deze deskundige hulp aan patiënten in de thuissituatie kan worden voortgezet.

Door de snelle ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg is het belangrijk om ‘bij te blijven’. Dit draagt er toe bij dat het vak boeiend en inspirerend blijft. Door een gevarieerd en deels geaccrediteerd scholingsprogramma aan te bieden willen wij nog beter inspelen op de behoeftes van onze relaties. Ons aanbod voor de scholingen bestaat uit een basis programma en een programma op maat.

De docenten bestaan uit ons eigen deskundige team van verpleegkundigen, aangevuld met ervaren professionals uit diverse praktijkvelden. Het uiteindelijk doel van de Samen Leren scholingen is dat bij elke klant de zorg en de materialen doelmatig worden ingezet.

Scholingen compressietherapie

Voor scholingen op het gebied van compressietherapie kun je je individueel inschrijven op een locatie en datum naar keuze.

In verband met het coronavirus en alle maatregelen die daaromheen worden genomen hebben wij besloten alle scholingen die gepland stonden te annuleren.

Scholingen stoma-, wond- en continentiezorg

Scholingen op het gebied van stoma-, wond- en continentiezorg worden geïnitieerd vanuit Mathot in samenwerking met zorgprofessionals en zijn op uitnodiging. Je kunt je hiervoor niet via deze site aanmelden.

Voor meer informatie over de scholingen kun je contact met ons opnemen via samenzorgen@mathot.nl