Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Kenniscentrum

Wil je meer weten over het gebruik van of over producten, service, bestellen, vergoedingen of ervaringen van anderen? In ons kenniscentrum vind je instructievideo's, artikelen, ervaringen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Selecteer hieronder het zorgaanbod en zorgvraag of maak gebruik van de zoekfunctie.

Meest bekeken

Instructievideo Qufora urinebeenzak

Instructievideo Qufora urinebeenzak

In deze instructievideo van Medical4You wordt uitgelegd hoe je de Qufora beenzak en nachtzak bevestigd om het been.

Instructie- en ervaringsvideo VaPro katheters

Instructie- en ervaringsvideo VaPro katheters

In deze video van Hollister komen gebruikers van de VaPro katheters met 100% No-Touch bescherming aan het woord en delen ze hun ervaringen.

Zorgprofessionals

Ben je een zorgprofessional?

Mathot zoekt graag de samenwerking met zorgprofessionals op om patiënten te voorzien van de juiste medische hulpmiddelen. Daarnaast bedenken wij samen met zorgprofessionals graag oplossingen om het zorgproces rondom de patiënt soepeler en efficiënter te laten verlopen. Onze kracht? We luisteren naar de behoeftes van de patiënt en de adviezen van de zorgprofessional en daarin maken wij de verbinding. Omdat Mathot een merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen is, kunnen we de hulpmiddelen leveren die het beste passen bij de persoonlijke situatie. We zijn er bij spoedsituaties en leveren nog dezelfde dag wanneer de situatie daar om vraagt.

Hoe gaat Mathot te werk?

 1. Door het vinden van de best passende zorgoplossing
 2. Het leveren van kwalitatief medische hulpmiddelen
 3. Met een persoonlijke benadering

Automatische bestelservice

Met de automatische bestelservice van Mathot worden je hulpmiddelen periodiek geleverd. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Automatische bestelservice

Vestigingen

Bekijk hier bij welke vestiging of aanmeetlocatie je terecht kunt voor orthopedische hulpmiddelen of het aanmeten van therapeutische elastische kousen.

Vind jouw locatie

Klantenservice

Heb je een vraag of hulp nodig? Bij onze klantenservice kun je terecht voor al je vragen, het plaatsen van een bestelling en het maken van een afspraak bij een van onze vestigingen of aanmeetlocaties.

Neem contact met ons op