Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Zorgprofessional aan het woord

Renate Koster, verpleegkundig specialist wondzorg thuiszorgorganisatie Marente, Duin- en Bollenstreek

“We hebben al meerdere jaren ervaring met Mathot en sinds twee jaar bestellen we ook via Mathot’s webshop SamenZorgen. Onze groeiende organisatie heeft gemerkt dat het voorschrijven via Mathot sneller en meer secuur verloopt dan via andere - vaak kleinere - spelers. We hebben ook voor Mathot gekozen om gebruik te kunnen maken van diens uitgebreide assortiment medische hulpmiddelen. Doordat we zelf machtigingen via Mathot kunnen aanmaken, hoeft er geen andere partij, zoals een huisarts of apotheek, tussen te komen. Daardoor wordt de lijn om verbandmateriaal voor te schrijven korter en dat maakt ons werk gemakkelijker en het scheelt heel veel tijd. We loggen in op de webshop SamenZorgen en dat werkt ideaal. Via de zoekbalk kan je vinden wat je nodig hebt. Ook kun je een overzicht opvragen waarin staat wat al eerder voor de cliënt is besteld. Daar zijn we heel content mee.”

‘Je gaat met Mathot echt een persoonlijke samenwerkingsrelatie aan. Hierdoor kun je goed sparren over de beste ondersteuning voor zowel je wondteam als je cliënten’

“Onze ervaringen met Mathot zijn louter goed. Ik vind het een kleinschalig bedrijf met korte lijnen en veel persoonlijk contact dat bovendien openstaat voor feedback, waardoor we onderling veel dingen kunnen afstemmen om de cliënt de best mogelijke levering te bieden. Via de e-mail of een 06-nummer kunnen we altijd wel iets navragen en dan komt er snel een reactie. Omdat je vaak met dezelfde medewerkers contact hebt, weten die contactpersonen ook wat er binnen ons team speelt. Je gaat met Mathot echt een persoonlijke samenwerkingsrelatie aan. Hierdoor kun je goed sparren over de beste ondersteuning voor zowel je wondteam als je cliënten.”

‘Mathot is niet alleen een puur commerciële onderneming die medische hulpmiddelen levert, maar is ook van regionale betekenis doordat de medewerkers de zorgorganisaties ondersteunen’

“De medewerkers van Mathot denken ook graag met ons mee en vragen waar ze ons kunnen ondersteunen of waar we behoefte aan hebben. We krijgen ook scholingen aangeboden. Mathot is dus niet alleen een puur commerciële onderneming die medische hulpmiddelen levert, maar is ook van regionale betekenis doordat de medewerkers de zorgorganisaties ondersteunen. Daarbij werkt Mathot niet stuwend. De organisatie beweegt juist met onze wensen mee. Omdat Mathot merkonafhankelijk is, behouden we onze keuzevrijheid qua voorschrijven en werken we met onze eigen assortimentslijst. Dit werkt heel prettig en efficiënt voor onze organisatie.”