Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Kwaliteit

Zorgprofessional aan het woord

Joost Le Maitre, wondconsulent Tergooi Ziekenhuis, locatie Hilversum

“Voordat we met Mathot samenwerkten, hadden we een klein magazijn op onze polikliniek. Van daaruit gaven we medische hulpmiddelen mee aan patiënten. Maar een patiënt zelf deze spullen meegeven was niet altijd ideaal en ook niet per se patiëntvriendelijk. De administratie en uitvoering ervan vroeg bovendien veel tijd van ons. Sinds Mathot dit heeft overgenomen scheelt het mij veel regelwerk en telefoontjes.” 

“Mathot zorgt voor ontlasting van de zorg. Zeker omtrent de medische spullen, onder andere door de technische zorg van de medische hulpmiddelen op zich te nemen. Van patiënten horen we vaak dat Mathot geregeld contact opneemt om te vragen hoe het gaat en of alle spullen nog op orde zijn.”

‘Ik vind met name het telefoonnummer van de Verpleegkundige Binnendienst van Mathot heel fijn: je leert de verpleegkundigen al snel bij naam kennen en hoeft nooit in de wacht te staan’

“Ik vind met name het telefoonnummer van de Verpleegkundige Binnendienst van Mathot heel fijn: je leert de verpleegkundigen al snel bij naam kennen en hoeft nooit in de wacht te staan. Je krijgt geen doorkiesmenu’s of wachtmuziek, maar hebt altijd direct contact met iemand die je verder kan helpen.”

“Mathot is de eerste groothandelaar in medische hulpmiddelen waarmee ik werk. Voor mijn gevoel is Mathot iets kleinschaliger dan de rest en daardoor spreek ik vaak dezelfde personen. Zulk stabiel contact is prettig. Ook andere  collega-specialistisch verpleegkundigen binnen Tergooi hebben fijne ervaringen met Mathot, dus ik denk zeker dat we de goede keuze hebben gemaakt.”