Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  0800 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
  088 008 58 88

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

De uitbraak van het coronavirus heeft ook bij Mathot Medische Speciaalzaken tot de nodige maatregelen geleid. Op het moment vindt er wekelijks overleg plaats over de actuele situatie en de maatregelen die wij toepassen volgend op de richtlijnen van het RIVM.

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bovenaan en wij verzoeken daarom iedereen onderstaande hygi├źne maatregelen van het RIVM in acht te nemen:

 • Blijf thuis als u verkoudheidsklachten heeft.
 • Was uw handen regelmatig.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Geen handen schudden.

Voor onze klanten zetten wij en blijven wij, alle mogelijke middelen inzetten om de continuïteit te waarborgen die u van ons gewend bent: een tijdige levering op de juiste plek van de medische hulpmiddelen waarvan u afhankelijk bent. Op dit moment is het niet nodig om extra te bestellen. Blijft u gewoon bestellen zoals u dat gewend bent.

Ik heb een bezoekafspraak met Mathot, wat nu?
Heeft u een afspraak om kousen of orthopedische hulpmiddelen aan te laten meten en heeft u koorts, last van verkoudheid of moet u hoesten? Wij verzoeken u om uw afspraak te verzetten. Dit kan telefonisch via 088 008 58 88. Deze maatregel wordt genomen om andere bezoekers en medewerkers geen onnodig risico te laten lopen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Kijk voor meer informatie op www.rivm.nl/nieuwcoronavirus. Op rivm.nl vindt u ook actuele informatie over het Coronavirus.