Skip to the content

Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wond-, stoma, en continentie- en diabeteszorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  0800 - 244 55 66

  Direct contact met kantoor Leeuwarden?
  0800 - 280 04 09

 • Compressietherapie en orthopedie

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur
  088 - 008 58 88

Formule 1-weekend Circuit Zandvoort

De Formule 1 komt dit jaar na 36 jaar eindelijk weer eens naar Zandvoort. Van 3 tot en met 5 september staat de Noord-Hollandse badplaats geheel in het teken van de ‘Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix’, zoals het evenement officieel heet. 

Dit zorgt voor veel bekijks en verkeersdrukte in Zandvoort en de buurgemeenten Bentveld, Aerdenhout, Overveen en Heemstede, alsmede delen van Haarlem. Om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid tijdens het Formule 1-weekend te bewaken hebben de gemeenten en de organisatie van de Dutch Grand Prix diverse maatregelen genomen.

De belangrijkste maatregel is dat de beide toegangswegen naar Zandvoort worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, met uitzondering van verkeer in het bezit van een speciaal doorlaatbewijs. Deze maatregel gaat in de nacht van woensdag 1 september op donderdag 2 september (vanaf middernacht) en duurt tot en met maandag 6 september 05.00 uur.

Voor Mathot-klanten is het goed om te weten dat Mathot tijdens het Formule 1-weekend in het bezit is van een doorlaatbewijs. Mathot kan in de genoemde periode dus eventueel een (spoed)levering afgeven of verpleegkundige ondersteuning bieden. Het is echter aan te raden – indien mogelijk – om de drukte te mijden en op tijd je medische hulpmiddelen te bestellen. Zodat je optimaal van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix kan genieten.

Voor meer informatie zie ook: Formule 1 naar Zandvoort - gemeente Zandvoort