Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Mathot draagt orthopedische hulpmiddelen over aan Van Meenen Orthopedie

16 januari 2023

Onlangs heeft Mathot orthopedische hulpmiddelen overgedragen aan Van Meenen Orthopedie. De reden hiervoor is dat Mathot zich volledig gaat focussen op wondzorg, stomazorg, continentiezorg en compressietherapie (o.a. steunkousen).

Mathot heeft al jarenlang een nauwe samenwerking met Mike van Meenen, naamgever van Van Meenen Orthopedie. Mathot heeft dan ook met alle vertrouwen en tevredenheid de zaken aan Van Meenen Orthopedie overgedragen.

Team Van Meenen Orthopedie
Gelukkig blijft veel hetzelfde. Zo blijft het orthopedisch team onveranderd bestaan uit Mike van Meenen, André Kuit, Bart Koning en Loes Berkhout. Zij hebben gezamenlijk zeer ruime ervaring in het aanmeten, fabriceren en afleveren van maatwerk en confectiehulpmiddelen. U bent en blijft dus in goede handen.

Bovendien blijft Van Meenen praktijk houden op ons hoofdkantoor in Haarlem en op de spreekuurlocaties in Leeuwarden en Heerenveen. Van Meenen Orthopedie kijkt ernaar uit u ook in de toekomst te blijven voorzien van het beste en meest geschikte orthopedische hulpmiddel en Mathot vertrouwt hierop.

Lees hier de brief die vanuit Mathot is verstuurd voor meer informatie.

Contactgegevens Van Meenen Orthopedie
Anton Hofmanweg 40
2031 BL Haarlem
T 085 77 37 678
E info@vanmeenenorthopedie.nl
https://www.vanmeenenorthopedie.nl