Skip to the content

Hoe kunnen we je helpen?

 • Wond-, stoma- en continentiezorg

  Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.30 uur
  088 - 008 58 00
  info@mathot.nl

 • Compressietherapie

  Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur
  088 - 008 58 88
  cto@mathot.nl

Aankondiging vertrek Oscar de Goederen als algemeen directeur Mathot Medische Speciaalzaken

20 december 2021

‘Ik heb de kans gekregen en besloten om het stokje over te dragen en meer adviserend mee te gaan kijken. Het accepteren van deze mogelijkheid houdt concreet in dat ik per 31 maart 2022 mijn functie als algemeen directeur zal overdragen aan Antoine Hendrikx en daarmee dus ook de eindverantwoordelijkheid van ons bedrijf’, aldus De Goederen.

Ondernemen zit in de aard van de vertrekkend directeur. Net als de intensiteit om kennis te vergaren, dingen op te bouwen en zaken te verbeteren. Na zijn HEAO-studie Commerciële Economie (Internationaal Management) en post-HBO Bedrijfskunde heeft De Goederen vanaf het jaar 2000 ruim twintig jaar bij Mathot Medische Speciaalzaken een visie nagejaagd met passie, consistentie en openheid als belangrijkste drijfveren.

De Goederen is van grote betekenis geweest in de ontwikkeling van de organisatie. We zullen hem daarom vanuit Mathot een passend afscheid geven. De komende maanden zullen in het teken staan van de overdracht naar de nieuwe algemeen directeur Antoine Hendrikx, die sinds 1 april 2017 werkzaam is bij Mathot en op het moment de functie van financieel directeur vervult. Meer informatie over de persoon Hendrikx volgt op een later moment op mathot.nl.